Închide meniul

Edi Iordănescu, deturnat în ultima clipă de șefii FRF: ”S-au supărat pentru că urmau să mă prezinte oficial! Am lăsat orgoliul când m-au sunat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 februarie 2022, 12:36

Edi Iordănescu, deturnat în ultima clipă de șefii FRF: ”S-au supărat pentru că urmau să mă prezinte oficial! Am lăsat orgoliul când m-au sunat!”

Edi Iordănescu, deturnat în ultima clipă

Profimedia

Edi Iordănescu, deturnat în ultima clipă

Orice antrenor vrea să fie prima opţiune atunci unde se duce. În Grecia am refuzat propunerea. În Arabia Saudită era acordul. A lipsit doar o semnătură. Mult mai mult aş fi câştigat, dar nu asta a contat. Când m-a contactat din nou FRF am anunţat. S-au supărat un pic pentru că urmau să mă prezinte oficial. Când a venit telefonul de la FRF am lăsat orgoliu în spate, dar şi situaţia financiară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sub cuvânt de onoare, nu am apelat niciodată la cineva să mă ajute. Nu am vrut să mă simt vulnerabil, să mă îndatorez sau să îmi fie ruşine. Tata a fost doar un suport, dar era anormal să nu mă sprijin de acest suport şi de sfaturile lui”, a declarat Edi Iordănescu pentru sport.ro.

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Victor Pițurcă! Nici Valeriu Iftime nu a scăpat

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Victor Pițurcă, care l-a criticat după ce a plecat de la FCSB. Nici Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, nu a scăpat, după ce a declarat că fiul lui Anghel Iordănescu nu trebuia să ajungă la echipa națională.

”Nu mă pot angrena în dezbateri personale. Nu vreau să concentrez atenția pe agenda mea. Pentru domnul Iftime, la un click distanță, se pot verifica rezultatele. Mi-am dus la bun sfârșit rezultatele. Eu am antrenat cinci echipe mari și late în România.

Și nea’ Piți a spus că trebuie să fiu mai puternic pe poziții. Cu tot respectul, la experiența dânsului, s-a hazardat. Sunt situații și situații. Nu cred că a plecat din cauza psihicului de la Craiova”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și