Închide meniul

Edi Iordănescu i-a cerut transferuri de titlu lui Gigi Becali. „Asta e provocarea!”. Ce se va întâmpla la FCSB în următoarea perioadă de mercato

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 octombrie 2021, 16:29

Edi Iordănescu i-a cerut transferuri de titlu lui Gigi Becali. „Asta e provocarea!. Ce se va întâmpla la FCSB în următoarea perioadă de mercato

Edi Iordănescu a vorbit despre meciul Farul - FCSB

Hepta

Vicecampionii României au reuşit să urce pe podium după ce au obţinut a patra victorie la rând în competiţia internă. Adus pe ultima sută de metri, Constantin Budescu a fost decisiv în victoria cu Chindia Târgovişte, scor 1-0. Golul de trei puncte l-a marcat, din penalty, în al 7-lea minut de prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu i-a cerut transferuri de titlu lui Gigi Becali

Edi Iordănescu anunţă că încă nu s-a hotărât asupra jucătorilor pe care îi doreşte să îi aducă la FCSB, dar speră să fie nume importante, cu care să se poată bate pentru titlu.

Nu avem o listă de jucători, avem gândite niște profiluri de jucători pe anumite poziții. Este un prim pas, dar sunt foarte conștient din experiență că iarna e foarte greu să găsești ce-ți dorești. Jucătorii buni sunt legați, majoritatea, sunt doar excepții de la regulă. Nu pot spune că sunt schimbări majore, noi trebuie să gestionam acest moment, e bine că am reușit să obținem o victorie, chiar dacă a venit în minutul 90+4.

Acum vorbesc obiectiv și nu ne ferim de realitate. În afară de 2-3 adversari, majoritatea joacă defensiv, conservator, asta e realitatea. Provocarea mare e să găsești mijloacele, să îi deschizi, să ai circulația mingii, ritm bun. Dacă reușim să marcăm repede, de principiu lucrurile merg în direcția noastră. Dacă nu, trebuie să te chinui și să te lupți, să ai echilibrul necesar să gestionezi surprizele adversarilor„, a declarat Edi Iordănescu pentru digisport.ro.

În această perioadă, Edi Iordănescu nu se va putea baza pe nu mai puțin de șapte jucători. Cu toții chemați la echipele naționale. Andrei Vald, Claudiu Keseru și Andrei Cordea au fost convocați de Mirel Rădoi la prima reprezentativă.

Reclamă

Ștefan Târnovanu și Ianis Stoica au fost chemați de Bratu la U21, în timp ce Ovidiu Perianu a fost selecționat de Lobonț pentru reprezentativa U20. Radunovic a fost și el chemat la prima reprezentativă a celor din Muntenegru.

FCSB și-a găsit o nouă casă

FCSB este nevoită să plece de pe Arena Națională în luna octombrie. Pe cel mai mare stadion din țară se va desfășura campionatul mondial de Dota. Echipele care jucau de obicei acolo sunt nevoite să se mute.

Din informațiile AS.ro, conducerea celor de la FCSB a decis ca echipa antrenată de Edi Iordănescu să își dispute jocurile la Buzău. Nu este pentru prima dată când formația lui Gigi Becali joacă acolo. Edi Iordănescu a căutat un stadion cu o suprafață bună de joc, dar și aproape de București.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu aşteaptă întăriri la FCSB
  • Anunţul făcut de antrenorul ocupantei locului 3 din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și