Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB și-a găsit o nouă casă! Unde va evolua echipa antrenată de Edi Iordănescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 9:35

FCSB și-a găsit o nouă casă! Unde va evolua echipa antrenată de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu ar putea fi selecționerul României

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Din informațiile AS.ro, conducerea celor de la FCSB a decis ca echipa antrenată de Edi Iordănescu să își dispute jocurile la Buzău. Nu este pentru prima dată când formația lui Gigi Becali joacă acolo. Edi Iordănescu a căutat un stadion cu o suprafață bună de joc, dar și aproape de București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este nevoită să se mute la Buzău, asta deși în București sunt două stadioane de cinci stele care ar fi putut să găzduiască echipa lui Becali. Este vorba despre arenele Steaua și Arcul de Triumf.

„Trebuie să vedem unde putem strânge cât mai mult public. Trebuie să vedem ce condiții avem, distanțe, partea tehnică, să avem o suprafață bună, condiții bune. Decizia finală nu e luată în momentul de față. Buzăul este o variantă și este una dintre variantele principale”, a anunțat Edi Iordănescu la AS.ro LIVE, acum câteva săptămâni.

FCSB, cale liberă spre Ghencea

Echipa lui Gigi Becali poate spera că se va întoarce pe Ghencea. Noul stadion Steaua a fost inaugurat în urmă cu trei luni. Până acum au evoluat acolo doar echipele CSA, dar în viitor, noua arenă va primi și alte echipe, după cum anunță comandantul Clubului Sportiv al Armatei.

„Stadionul Steaua este utilizat cu prioritate de către echipele de fotbal și rugby ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua și de către echipele reprezentative ale României.

Reclamă

În funcție de disponibilitatea arenei, ținând cont de timpul necesar regenerării suprafeței de joc dintre evenimente, în condiții de deplină legalitate, aceasta poate fi pusă la dispoziția altor solicitanți/echipe”, a declarat Răzvan Ștefan Bichir, pentru prosport.ro.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și