Închide meniul

Edi Iordănescu este deja pe placul fanilor lui FCSB! Ce distincție a primit noul antrenor al roș-albaștrilor

Alexandru Ivan Publicat: 20 august 2021, 17:53

Reclamă
Edi Iordănescu este deja pe placul fanilor lui FCSB! Ce distincție a primit noul antrenor al roș-albaștrilor

Edi Iordănescu are de primit o sumă uriașă de la CFR Cluj

as.ro

Adus cu speranța că va aduce primul titlu la FCSB după o pauză de 7 ani, Edi Iordănescu a primit titlul onorific din partea suporterilor din „Asociația Salvați Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu este deja pe placul fanilor lui FCSB

Titlul de membru de onoare se acordă persoanelor sau personalităților sportive care au adus contribuții, au performat și care sunt apreciate pentru activitatea lor în culorile roș-albaștre.

Prin acordarea acestui titlu, dorim să le oferim acestor persoane respectul nostru pentru performanțele lor, dorim să îi punem în legătură cu suporterii și, cel mult, să apelăm la experiența lor pentru diverse sfaturi”, au anunțat suporterii lui FCSB.

Noul antrenor al lui FCSB a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi va avea un salariu lunar de 15.000 de euro. El va încasa o primă de 100.000 de euro dacă o va face pe FCSB campioană pentru prima dată după o pauză de 7 ani! Tehnicianul în vârstă de 43 de ani va debuta luni, pe 23 august, în meciul cu Sepsi, de la 21:30.

Reclamă
Reclamă

Obiectivul lui Edi Iordănescu la FCSB. „Am venit pentru titlu, nu pentru locurile 2 şi 3!”

Edi Iordănescu a declarat că are drept obiectiv câştigarea titlului cu FCSB. El a precizat că Gigi Becali l-a sensibilizat cu declaraţiile făcute la tv în care spunea că va semna orice contract îşi doreşte el.

„Înțelegerea a fost că obiectivul este titlul. Dar deja mă uit în sus, va trebui să recuperez o anumită distanță. M-am așezat la o partidă de șah unde sunt în dezavantaj. Dar am venit pentru titlu, nu pentru locul 2 și 3. Am simțit ce înseamnă titlu și mai vreau. Tragem linie dacă nu se întâmplă acest lucru, iar apoi vedem.

(n.r. Gigi Becali) Mi-a spus că o să accepte orice pun în contract și că fără să verifice va spune ‘da’. Contractul a plecat spre club și m-a convins când l-am văzut la TV că spune că o să accepte orice. M-a sensibilizat extrem de tare și a fost factorul decisiv care m-a determinat să ajung aici.

Reclamă

Patronul are dreptul și libertatea să comenteze ce-și dorește. E adevărat că i-am solicitat niște lucruri, i-am cerut să fie temperat, chiar dacă e nervos în unele momente. Dacă are nemulțumiri, să le îndrepte către mine”, a declarat Edi Iordănescu în prima sa conferinţă de presă la FCSB.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:07

Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs la China Smash 2024. Turneul e live în AntenaPLAY, în perioada 26 septembrie – 6 octombrie

15:02

Elias Charalambous are probleme de lot înainte de FCSB – Petrolul: „E OUT!”. Reacţie după avertismentul primit de la Gigi Becali

13:49

Simona Halep a primit un wild card! La ce turneul poate reveni românca în circuit

13:30

VIDEOLeclerc, start perfect în antrenamentele Marelui Premiu din Singapore! Cursa e duminică (14:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY)

13:23

NEWS ALERTMircea Lucescu a ales: convocările preliminare pentru meciurile cu Cipru și Lituania. Nu lipsesc Puşcaş şi Hagi

12:54

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK. Capitolul la care nu are rival

1 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 2 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 3 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 4 Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și