Închide meniul

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Cornel Dinu! Răspunsul tăios al antrenorul FCSB după ce a fost acuzat că este „complet rupt de realitate”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 octombrie 2021, 23:36

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Cornel Dinu! Răspunsul tăios al antrenorul FCSB după ce a fost acuzat că este „complet rupt de realitate

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Cornel Dinu

Edi Iordănescu nu rămâne dator! Antrenorului FCSB i s-a reproşat că este „complet rupt de realitate”, iar acesta i-a răspuns lui Cornel Dinu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu l-am respectat in trecut pe domnul Cornel Dinu şi nu vreau să renunţ acum cu toate ca aş avea un răspuns complex pentru dânsul.

Am văzut că a spus că am avut un discurs rupt de realitate. Un discurs rupt de realitate, cred că peste tot, aşa rupt de realitate am fost, că mi-am indeplinit toate obiectivele şi am luat echipe in momente foarte grele!”, a declarat Edi Iordănescu pentru telekomsport.ro.

Edi Iordănescu, băgat în corzi de Cornel Dinu: „E complet rupt de realitate, niciun progres!” Ce l-a deranjat pe „Procuror”

Edi Iordănescu a fost băgat în corzi de Cornel Dinu. „Procurorul” a fost deranjat de explicaţiile antrenorului după victoria chinuită cu Chindia, scor 1-0.

Una caldă, alta rece pentru Edi Iordănescu. După ce a fost lăudat de Alessandro Caparco şi Basarab Panduru, antrenorul a fost criticat. Cornel Dinu l-a băgat în corzi după declaraţiile făcute la finalul victoriei cu Chindia Târgovişte, scor 1-0.

Reclamă

„Şi Iordănescu are un discurs mai mult de basme decât de realitate. Și după partida asta (n.r. cu Chindia) a avut din nou o intervenţie destul de coerentă de exprimare, dar ruptă de realitate. O echipă care profită din minutul 10 de eliminarea lui Kocic, cu pretenţiile pe care le are FCSB…

Nu se vede absolut deloc un progres în ceea ce înseamnă transformarea posesiei în finalizare. Acolo se lucrează pe nişte automatisme şi ultimii 30 de metri pot fi pregătiţi prin diferite procedee tehnice. Nu le vad din păcate la FCSB şi Edi Iordănescu e complet rupt de realitate, încearcă să caute scuze în faţa unei echipe care şi cu un jucatător mai puţin a făcut o figură onorabilă. Chiar mă gândesc la felul prin care atacă complet pe inspiraţia jucătorilor, deloc premeditat.

Nu ştiu dacă victoria asta, obţinută într-un moment fatidic, în ultimele secunde, printr-un 11 metri, e benefică. Dezonorant, şi pentru Iordănescu, şi pentru FCSB, pentru că nu văd, la calităţile jucătorilor pe care îi are, nu văd nişte combinaţii simple. N-au nicio scuză”, a declarat Cornel Dinu pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și