Închide meniul

Edi Iordănescu, încântat de Gigi Becali. „Ne ţinem de convenţie!”. Cum a reuşit patronul lui FCSB să-l surprindă total!

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 14:03

Reclamă
Edi Iordănescu, încântat de Gigi Becali. „Ne ţinem de convenţie!. Cum a reuşit patronul lui FCSB să-l surprindă total!

Edi Iordănescu, la conferinţa de presă

Captură Facebook FCSB

Edi Iordănescu asigură că intervenţiile lui Gigi Becali din timpul partidelor, aşa cum se întâmpla în trecut, sunt istorie! Tehnicianul vicecampioanei este convins că relaţia dintre ei va rămâne una excelentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: „Am apreciat comportamentul lui Gigi Becali”

Edi tocmai a obţinut prima victorie pe banca lui FCSB. A făcut-o chiar în Derby de România, 6-0 cu Dinamo. A evitat să spună ce i-a transmis finanţatorul după succesul istoric.

Am vorbit generalităţi, lucruri care vreau să rămână confidenţiale. Dânsul e mereu pozitiv, e optimist în privinţa muncii pe care o facem noi. Am salutat de câte ori am putut comportamentul dânsului, în sensul în care vorbim tot timpul, când ne permite săptămâna.

Ne ţinem de convenţia de respectivă… în prima pare a săptămânii mai profund, de joc, de cum am văzut lucrurile, de cum a văzut dânsul, de ce urmează. După, dacă mai vorbim, vorbim lucruri mai mult extra-sportive. Eu am apreciat nu numai comportamentul dânsului, dovedeşte că îşi ţine cuvântul şi nu am avut dubiu că nu o va face„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Antrenorul roş-albaştrilor a anunţat că Gigi Becali i-a făcut toate poftele. Transferurile făcute, pe ultima sută de metri, au schimbat atmosfera în vestiar.

Reclamă

Am apreciat reacţia pe care a avut-o când l-am apelat şi i-am spus că am nevoie de întăriri. Întăririle au venit şi au fost productive. Au produs… şi Vali Gheorghe şi Claudiu Keşeru şi-au pus imediat amprenta pe joc. La fel sunt sigur că o va face şi Budescu. A investit şi a adus jucători, aşa că pentru mine este un semn puternic de susţinere„, a mai spus antrenorul lui FCSB

FCSB – Dinamo 6-0 | Umilință istorică pentru dinamoviști

FCSB a dat de pământ cu rivala Dinamo în prima repriză a derby-ului. După ce Claudiu Keşeru a deschis scorul, roş-albaştrii au marcat 3 goluri în 10 minute.

Claudiu Keşeru a deschis scorul în derby în minutul 26, din lovitură liberă. La câteva minute, Steliano Filip a fost eliminat de Istvan Kovacs, după un scandal monstru. La doar 5 minute, Vinicius a „spart gheaţa” pentru FCSB. Fundaşul a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cordea a dus scorul la 4-0 în minutul 45+7, din penalty. Eşanu l-a faultat pe Olaru, iar mijlocaşul a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri. După pauză au marcat Vali Gheorghe (54) şi Andrei Miron (67).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și