Închide meniul

FCSB – Dinamo 6-0 | Claudiu Keşeru, prima reacţie după ce a marcat pe Arena Naţională: „M-am simţit ca în primul mandat!”. Ce a spus despre titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2021, 0:20

FCSB – Dinamo 6-0 | Claudiu Keşeru, prima reacţie după ce a marcat pe Arena Naţională: „M-am simţit ca în primul mandat!. Ce a spus despre titlu

Claudiu Keşeru este dorit de UTA

Claudiu Keşeru ar putea juca la UTA în sezonul viitor | ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

  • Claudiu Keşeru a marcat în FCSB – Dinamo 6-0
  • Atacantul de 34 de ani, prima reacţie după Derby de România

Atacantul de 34 de ani a deschis scorul în Derby de România cu o execuţie superbă, din lovitură liberă. Nu i-a dat nicio şansă portarului advers şi a înscris cel de-al patrulea gol împotriva lui Dinamo din tot atâtea meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru, după FCSB – Dinamo 6-0: „Încerc să ţin ritmul cu cei tineri”

Am pus accentul asupra situaţiei care ne va redresa parcursul. A fost minunat. La penalty-ul lui Cordea, eu trebuia să execut. M-a rugat să îl las. Toată echipa trebuie să simtă că face parte dintr-un proiect. Nimeni nu îşi calcula eforturile haotice. A fost o echipă care şi-a dorit.

Cred că, prin ceea ce am realizat în carier,ă am câştigat acest respect din partea celorlalţi. În fotbal, trebuie să demonstrezi zi de zi. Încerc să ţin ritmul cu cei tineri pentru că nu am 20 de ani. Nu mă las.

Reclamă

A fost un început destul de echilibrat până la primul gol. E important că am reuşit să câştigăm meciul. Cei tineri vor dobândi acea încrederea de care au nevoie. Din primele minute am văzut că au apreciat suporterii că m-am întors.

E primul meci, nu m-aş grăbi la concluzii. M-am retras pentru a-mi tempera nebunia. Am fost ca un vulcan. Cei de lângă mine nu aveau nevoie de asta„, a declarat Claudiu Keşeru după FCSB – Dinamo 6-0.

Reclamă

Keşeru evită să se gândească deja la titlu. FCSB are cu nouă puncte mai puţin decât liderul CFR Cluj!

M-am simţit ca în primul mandat, la primele meciuri. M-am retras pentru a mă calma şi pentru a le da acel echilibru de care au nevoie. Am venit să îmi demonstrez propriei persoane că pot. Nu mi-am fixat obiective statistice. Titlul este o ambiţie care necesită etape. Cred că e puţin prematur să afirmăm cât timp diferenţa este atât de mare. Este potenţial enorm, dar sunt multe etape de parcurs„, a mai spus Keşeru.

În primul său mandat la FCSB, atacantul în vârstă de 34 de ani a înscris 28 de goluri şi a reuşit 9 pase de gol în cele 48 de partide jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat