Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Aveţi promisiunea mea!” Ce aşteaptă la „războiul” cu Şumudică

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2021, 17:43

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Aveţi promisiunea mea! Ce aşteaptă la „războiul cu Şumudică

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

După remiza cu Sepsi de pe Arena Naţională, scor 1-1, pentru Edi Iordănescu urmează marele derby cu CFR Cluj. Antrenorul celor de la FCSB a făcut apel la fani să susţină echipa şi la deplasarea de la Cluj. Mai mult, Edi Iordănescu a ţinut să le mulţumească fanilor pentru susţinerea din partida cu Sepsi şi le-a promis că echipa va face totul pentru a câştiga bătălia pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Consider că este un nou început pentru noi, pentru echipă, pentru băieţi şi pentru voi, suporterii noştri. Acest nou început trebuie să aibă un final fericit. Dar finalul acesta fericit vine doar împreună. Transmit din partea mea, a staff-ului, a băieţilor, un mesaj puternic de mulţumire pentru ceea ce am văzut în meciul de acasă cu Sepsi. Peste 7.500 de mii de spectatori. Avem nevoie de voi aproape, avem nevoie ca pe acest drum greu să mergem împreună. Drumul este greu, nu este uşor.

Doar împreună putem să reuşim. Avem nevoie să veniţi împreună de noi şi să acceptaţi momentele mai puţin bune pentru că este nevoie de muncă, asta este o realitate. Davcă lucrurile se vor întâmpla aşa cum cred şi eu sunt sigur că echipa are mijloace reale şi potenţialul să îndeplinească obiectivele propuse, la final ne vom bucura împreună. Vine o deplasare destul de grea la Cluj şi vă aşteptăm alături de noi. Avem nevoie de voi, avem nevoie de glasul vostru. Aveţi promisiunea mea că echipa va munci zi de zi şi va da totul pentru ca la final să fim fericiţi„, a transmis Edi Iordănescu într-un mesaj postat de FCSB pe reţelele de socializare.

Edi Iordănescu are de ce să-şi pună mâinile în cap. „O să discut cu patronul, e tare mult de muncă!”

Edi Iordănescu are de ce să-şi pună mâinile în cap după FCSB – Sepsi 1-1, meci din etapa a 6-a a Ligii 1. Antrenorul roş-albaştrilor anunţă că a găsit multe probleme la echipă şi că are nevoie de timp pentru a se apropia de CFR Cluj.

Noul antrenor al vicecampioanei i-a mulţumit lui Andrei Vlad pentru penalty-ul apărat pe Arena Naţională.

Reclamă

Am avut patru zile la dispoziţie şi primele concluzii sunt că avem tare mult de muncă. E o echipă predominant tânără şi trebuie să o luăm pas cu pas. Trebuie să încercăm să fim echilibraţi şi maturi. Să încercăm să ducem echipa unde îmi doresc, în momentul de faţă suntem tare departe.

Echipa a dorit, a vrut, dar parcă am simţit în multe momente şi foarte multă precipitare. Din păcate ne-a ieşit prea puţin. De multe ori am avut ca adversar omul meciului care să fie portarul. Andrei Vlad a făcut un joc foarte bun, a fost decisiv la acel penalty. Pe de o parte am piedut 2 puncte, pe de altă parte am câştigat un punct„, a declarat Edi Iordănescu după FCSB – Sepsi 1-1.

E important ce cere şi jocul, banca e una în care eu cred. Şi pe bancă avem mulţi tineri. Am mai pierdut şi un jucător important, Moruţan, e posibil să mai avem nevoie de 1-2 jucători. O să am discuţie cu patronul, dar timpul ne este inamic.

Reclamă 4 / 0/3

Eu aştept mult mai mult, mental, să fim mai organizaţi în joc, să colaborăm mai mult. Dar e clar că se văd multe lucruri care s-au văzut şi în trecut. De asta am fost chemat, echipa era în situaţia în care era. Nu putem să transformăm o echipă de pe o zi pe alta. Nu pot să comentez la momentul de faţă despre Ongenda„, a mai spus antrenorul lui FCSB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și