Închide meniul
BREAKING NEWS

Edi Iordănescu, mesaj de ultimă oră pentru Gigi Becali: „Avem o înţelegere”. Ce l-a nemulţumit pe antrenorul vicecampioanei

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 octombrie 2021, 18:41

Edi Iordănescu, mesaj de ultimă oră pentru Gigi Becali: „Avem o înţelegere. Ce l-a nemulţumit pe antrenorul vicecampioanei

Acuzaţii grave la adresa lui Edi Iordănescu

Hepta

Edi Iordănescu se află în izolare, după ce a fost infectat cu COVID. După ultimele ieşiri ale lui Gigi Becali care a spus că nu e mulţumit pentru că FCSB nu joacă spectaculos, antrenorul a ieşit pe o reţea de socializare şi a spus totul. Nu a vorbit însă despre o eventuală plecare de la FCSB în iarnă, aşa cum s-a speculat în ultimele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj de ultimă oră pentru Gigi Becali

Edi Iordănescu a vorbit despre problemele pe care le are la FCSB cu infectările şi accidentaţii, dar şi despre ce înţelegere are cu patronul Gigi Becali.

„Am crezut ca am liniste in izolare. M-am inselat. Am spus ca vom clarifica la prima conferinta orice problema, doar ca “uraganul” mediatic si speculatiile din ultimele zile, ma obliga sa subliniez anumite lucruri. Nu e tocmai profesionist sa o fac pe facebook, dar e un mijloc la care am mai apelat.

1. Sunt antrenorul care mereu a tinut foarte mult la mediul din jurul echipei. Sa fie un mediu profesionist, de munca, disciplina, seriozitate, dar si liniste pt echipa. Liniste este exact ce echipa/baietii au mai mare nevoie in aceste momente foarte grele. E un context foarte dificil si trebuie sa ne regrupam si sa ne ingrijim de sanatatea jucatorilor si sa-i recuperam. Rezultatele ne ajuta, trebuie si noi cei din jur sa lucram pt aceasta liniste, asadar de la mine nu o sa iasa subiecte senzationale de presa, pt ca nu este asta stilul meu.

2. Am venit la Fcsb in primul rand pt grupul de jucatori in care cred neconditionat , pt suporteri care stiu ce mult isi doresc performanta si le multumesc de cate ori am ocazia pt caldura cu care m-au primit, pt oamenii foarte profesionisti din jurul echipei cu care ma cunosc de ani de zile, dar chemat si convins de Patron. Avem o intelegere la mijloc, verbala (care pt mine e foarte importanta), dar si contractuala si imi doresc foarte mult sa o respectam ad litteram”, spune antrenorul vicecampioanei.

Reclamă

Edi Iordănescu i-a transmis un mesaj clar şi patronului Gigi Becali. I-a reamintit pe ce loc era echipa când a venit şi unde este acum. FCSB a redus la jumătate distanţa faţă de CFR Cluj. Acum e pe locul 2 al clasamentului, la 6 puncte în spatele campioanei. Edi iordănescu spune că nu-l interesează spectacolul acum. Vrea doar rezultate care să îl apropie de trofee.

„3. Pt mine este foarte important ce isi doreste Patronul si mereu am in gand sa reusesc sa il multumesc prin munca mea, dar am un contract in care obiectivul meu principal este sa castig campionatul. Campionatul se castiga cu puncte. Cand esti pe locul 9 la 12 pct de locul 1, e mai greu sa vb de orice altceva decat sa incerci sa recuperezi puncte. Meseria mea inseamna rezultate. Ma intereseaza performanta si trofeele, asta caut si pt asta muncesc.Asta cere eficienta. Restul e un lux in acest moment. Si acum dupa 6 victorii consecutive (5 in campionat), suntem inca in afara luptei. Primul pas ramane sa intram efectiv in lupta pt titlu si nu doar la nivel declarativ. Deci suporterii sa stea linistiti pt ca stiu ce am de facut.

Edi Iordănescu sacrifică spectacolul pentru puncte

4. Orice antrenor din lume isi doreste sa castige meciuri si echipa lui se joace cat mai bine. Istoricul ma apara. Echipele unde am antrenat si-au atins obiectivele si in foarte multe momente au jucat un fotbal ofensiv. Dar asta a venit in timp si in baza unui proces de munca si nu batand din palme. Am mare incredere ca aceasta echipa, poate juca fotbal de calitate”, a explicat Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Edi Iordănescu spune că pentru a juca la spectacol e nevoie să aibă şi toşi jucătorii valizi, marea problemă a celor de la FCSB din ultima vreme. „Dar pt asta trebuie sa avem jucatorii apti. (de cand am venit, nu am nici macar 1 antrenament cu toti jucatorii, ba mai mult jucatori cu calitate si foarte importanti pt echipa au lipsit). Nu cred ca mai cazul sa-i mentionez pt ca ii stim cu totii. Am avut constant 13-14-15 jucatori maxim la antrenamente. Metodica a fost aplicata pe situatie. In pauzele pt echipa nationala (perioada foarte importanta pt orice antrenor) am avut 9-10 jucatori. Am fost nevoit sa apelez la niste copii de 16 ani. Deci nu mint pe nimeni si nu fac promisiuni fara acoperire.

Totul vine in timp. Intr-un context mai favorabil si cu multa munca. Toti jucatorii din sezonul trecut de la mijloc in sus, acum fie au plecat , fie au fost sau inca sunt accidentati. Pt mine posesia ramane doar un mijloc de a ajunge la poarta adversa , de a marca goluri si a castiga meciuri, nu o garantie a succesului. Pt obiectivul nostru, castigarea campionatului, trebuie sa fim eficienti si sa adunam puncte. Restul se construieste in timp. In iarna putem avea un prim moment de analiza generala si prime concluzii. Pana atunci totul e multa filozofie !! 🔴”, a încheiat mesajul Edi Iordănescu, pe o reţea de socializare.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și