Închide meniul

Edi Iordănescu, avertisment pentru rivale: „O să ne batem pe teren pentru campionat!” Ce le-a transmis antrenorul FCSB fanilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 octombrie 2021, 18:09

Edi Iordănescu, avertisment pentru rivale: „O să ne batem pe teren pentru campionat! Ce le-a transmis antrenorul FCSB fanilor

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

Edi Iordănescu, avertisment pentru rivale

FCSB va juca cu FC Argeș, revelația Ligii 1, iar în scurt timp va disputa și restanța cu Farul lui Gică Hagi. Edi Iordănescu le promite fanilor că vor face totul pentru a obține victorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Avem datoria să ne regrupăm şi să ne ridicăm de la pământ pentru obiectivul care ne-a mai rămas:  campionatul. Trebuie să facem în aşa fel încât să câştigăm cu FC Argeş. Mă gândesc doar la meciul cu FC Argeş.

La cât îi cunosc pe Hagi şi Popescu sunt sigur că vor să ne învingă, dar pe teren. Au 38 de jucători pe ambele liste. Nu ştiu să aibă probleme majore cu COVID-ul. O să ne batem pe teren. Am pierdut deja o competiţie din cauza COVID-ului şi dacă s-ar întâmpla asta s-ar mai periclita încă o competiţie.

Mesajul pentru fani e că dăm totul să îi bucurăm şi să îi mulţumim. Aveam nevoie de ei aproape. Jucăm pe unde apucăm şi nu este uşor. Pe lângă cei cu probleme cu COVID avem şi 7 jucători cu accidentări. Sunt multe probleme. Din toată situaţia asta să ieşim cu coeziune şi încredere”, a declarat Edi Iordănescu în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Gigi Becali: „Dacă nu va fi mulţumit, mă va anunţa”

Edi Iordănescu ştie sigur când ar putea pleca de la FCSB. Când Gigi Becali nu va mai fi mulţumit, îl va anunţa. Până atunci, antrenorul vicecampioanei şi-a trasat un obiectiv clar în acest sezon. Trebuie să ia titlul, după ce Cupa a fost ratată datărită focarului de COVID.

Reclamă

„Fiecare are dreptul să comenteze ce vrea. Nu comentez ce a apărut în toată această perioadă. Am fost dorit aici cu insistenţă. Mi s-au acceptat condiţiile. S-a dorit aducerea mea. datoria mea e să satisfac suporterii prin îndeplinirea obiectivelor.

Datoria mea e sa satisfac patronul, să-i mulţumesc pentru încrederea acordată, iar când vom trage linie să fim campioni, dacă se poate. Durmul e foarte lung, adversarii sunt competitivi şi puternici. Nu ne va fi uşor”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă dinaintea meciului cu FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și