Închide meniul

Edi Iordănescu, presiune pe CFR şi Craiova: „Punctele se mai pierd”. Anunţ de ultimă oră despre următorul meci al celor de la FCSB: „E posibil să schimbăm”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 septembrie 2021, 8:22

Reclamă
Edi Iordănescu, presiune pe CFR şi Craiova: „Punctele se mai pierd. Anunţ de ultimă oră despre următorul meci al celor de la FCSB: „E posibil să schimbăm

Edi Iordănescu ar putea fi selecționerul României

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu visează la un nou titlu după 1-0 pe terenul nou-promovatei FCU Craiova 1948. Chiar dacă jocul vicecampioanei nu a mai mers ca în Derby de România cu Dinamo, FCSB a luat încă trei puncte şi s-a apropiat la 6 lungimi de CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, pune presiune pe CFR Cluj

Chiar dacă nu a fost mulţumit de jocul vicecampioanei FCSB, Edi Iordănescu spune că cele trei puncte erau esențiale. Mai mult, antrenorul vicecampioanei a dat vina pe starea gazonului din Bănie care a influențat în mod decisiv jocul. Antrenorul celor de la FCSB se felicită pentru schimbările făcute și laudă combativitatea elevilor săi. Încă mai speră în titlu şi pune presiune pe cei de la CFR înaintea derby-ului din Gruia.

„E foarte greu să construiești, un adversar incomod, bine organizat. A fost un joc muncit. Sunt multe lucruri negative pe care le vom analiza. Așteptam mai multă posesie, mai multă progresie. Eu cred că una peste alta este o victorie de necontestat. Nu îmi aduc aminte de vreo ocazie a adversarului.

Sunt 3 puncte importante pentru noi, muncite. Eu sunt pretențios, nu e ușor să vii după un 6-0. Vedem ce s-a întâmplat cu CFR. Ne-au bătut pe noi cu 4-1, apoi au pierdut cu Botoșani. Vedem și Farul, după 5-0, au pierdut. E o etapă bună pentru noi până acum. Urmează și duelul dintre Craiova și CFR. Punctele se mai pierd.

Schimbările au fost spre defensivă, spre siguranță. Aș zice că am mutat bine, dacă nu am primit gol în ultimele două meciuri. Budescu și-a luat și el minutele”, a spus antrenorul celor de la FCSB, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

FCSB schimbă echipa pentru Cupă

FCSB schimbă echipa pentru Cupa României. Edi Iordănescu îşi permite. Vicecampioana joacă în 16-imi cu echipa de liga a treia, CS Hunedoara. „Urmează meciul de Cupă, e posibil să schimbăm. Mult, puțin, vom vedea. Avem niște probleme, Tavi Popescu avut o problemă musculară.

Cupa e importantă pentru club, pentru tot ce reprezintă această echipă, dar în mod special pentru suporterii noștri, care pun preț pe această competiție”, a spus Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și