Închide meniul
VIDEO

Bucurie nebună a jucătorilor de la FCSB, în faţa fanilor! Claudiu Keşeru, reacţie fabuloasă. Ce le-a spus coechipierilor, chiar pe gazon!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2021, 23:56

Bucurie nebună a jucătorilor de la FCSB, în faţa fanilor! Claudiu Keşeru, reacţie fabuloasă. Ce le-a spus coechipierilor, chiar pe gazon!

Claudiu Keşeru, bucuros după victoria cu FC U Craiova 1948

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Imediat după fluierul final, jucătorii lui Edi Iordănescu s-au dus spre peluză şi au sărbătorit succesul cu cei 170 de fani care au făcut deplasarea în Bănie. Constantin Budescu a fost felicitat de ultraşi pentru primele minute jucate în tricoul roş-albastru, după revenirea la echipa lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FCSB s-au bucurat în faţa fanilor pentru victoria cu FC U Craiova 1948

Marcatorul golului de trei puncte l-a strâns în braţe pe Vali Creţu, cel care a scos penalty-ul din minutul 61. Keşeru a fost surprins având o reacţie fabuloasă.

Astea-s cele mai frumoase (n.r. victorii)! Alea pe care le câștigi pe merit sunt frumoase, dar parcă astea sunt și mai și„, s-a auzit spunând Claudiu Keşeru.

Internaţionalul român a şi recunoscut, la flash-interviu, că meciul nu a fost unul pe placul telespectatorilor. A ţinut să asigure că mult mai importante sunt punctele!

Reclamă

Simţeai că merge spre un 0-0 şi cu un moment care să te facă să înscrii. Diferenţa nu a fost mare. Un meci urât pentru telespectatori, nici pentru noi pe teren nu a fost prea plăcut. Acestea sunt meciurile în care trebuie să iei puncte, care se uită„, a declarat Claudiu Keşeru la finalul meciului din Bănie.

FCSB a avut numai trei şuturi pe spaţiul porţii, în timp ce gazdele au avut o singură execuţie cadrată. Roş-albaştrii au urcat pe locul 5 în Liga 1, la egalitate de puncte cu Farul, UTA şi FC Voluntari. Echipa lui Mititelu este pe locul 12 în clasament, iar Adrian Mutu riscă să fie demis.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și