Închide meniul

Edi Iordănescu, prima reacție după ce a fost înlocuit cu Toni Petrea la FCSB. De ce a renunțat la clauza de 500.000 de euro. „Nu dai doi bani pe ce am vorbit!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2021, 21:03

Edi Iordănescu, prima reacție după ce a fost înlocuit cu Toni Petrea la FCSB. De ce a renunțat la clauza de 500.000 de euro. „Nu dai doi bani pe ce am vorbit!

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu este sigur că nu mai putea avea viitor la vicecampioana României. Declarațiile făcute în privința contractului său au fost picătura care a umplut paharul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a anunțat de ce a renunțat la clauza de reziliere

Vreau să subliniez următorul lucru. În următoarea perioadă o să stau departe de presă, vreau să mă liniștesc. E deja istorie, aparține istoricului meu. Au rămas regrete, dar sunt niște lucruri care nu sunt clare. În primul rând subliniez că nu mi-am dorit să plec de acolo, aveam încredere foarte mare. Nu încape discuție că îndepărtarea mea a fost pe plan sportiv. Ne ascundem după degete. Am acceptat că orice om poate face orice cu societatea lui. Trebuia să nu uite că mi-a făcut o promisiune clară. Nu am avut nicio problema cu critica, chiar dacă m-a deranajat.

Nu. Aș fi acceptat în continuare multe prezențe ale dânsului, atât timp cât nu era vorba de jucători. Ce m-a deranjat foarte mare și m-a făcut să am acea reacție a fost când a spus că face ceva pe contractul meu. Când spui asta, înseamna că nu dai doi bani pe ce am vorbit. Ne-am făcut niște promisiuni și am fost sunat, nu m-am propus. Am fost convins să vin și am simțit nevoia să iau poziție și să trimit acea adresă. A fost un răspuns umilitor după care nu am mai spus nimic„, a declarat Edi Iordănescu la digisport.ro.

Edi Iordănescu a acceptat să își dea demisia chiar și fără a mai primi cei 500.000 de euro care i se cuveneau dacă ar fi fost dat afară. A explicat de ce a ales să procedeze așa.

Sunt oameni care ar fi vrut să iau acea clauză ca să dau o lecție. Dacă eu continuam, aș fi făcut foarte mult rău oamenilor din jur. De asta m-am oprit. Tot ce înseamnă angajați. Bineînțeles că și Meme ar fi fost la mijloc.

Reclamă

Mai bine mă sacrific eu, oricum nu mai vedeam viață lungă, nu mai puteam să avem comunicarea„, a mai spus fostul antrenor de la FCSB.

Citește și:

Gigi Becali, criză de nervi în fața Palatului. S-a năpustit asupra reporterilor

Gigi Becali a ținut să anunțe că nu și-a dorit ca Edi Iordănescu să plece. A și citit, în fața jurnaliștilor, ultimul mesaj pe care i l-a trimis tehnicianului de 43 de ani. Finanțatorul vicecampioanei a avut însă o criză de nervi când a fost întrebat dacă nu regretă că nu l-a convins pe Edi să rămână.

N-ai văzut ce am zis, că vine Coman, Șerban? Nu ai văzut? Ce să fac, să-l leg, să-l țin legat? Nu mai știe omul ce să facă cu voi. Ți-am citit acum cinci minute! Dacă ți-am citit acum 5 minute, stai, să pleci în glorie. Cum să îl conving eu? Ce să fac? Eu chiar cred și îi dau scuza lui, ba Covid, ba Coman, ba accidentări. L-a ajutat Dumnezeu și putea fi mai rău„, s-a răstit Gigi Becali în fața jurnaliștilor.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a avut un dialog extrem de încins și cu Gheorghe Mustață, chiar în această dimineață. Patronul FCSB i-a spus, la telefon, că este dispus să vândă echipa. Vrea 10 milioane de euro, dar în tranzacție să nu fie incluși și actualii jucători.

Recomandări
  • Edi Iordănescu, explicațiile plecării de la FCSB
  • Cum i-a răspuns lui Gigi Becali și de ce a renunțat la clauza de reziliere

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și