Închide meniul
Video

Gigi Becali, criză de nervi în fața Palatului. S-a năpustit asupra reporterilor. „Ce să fac, să-l țin legat?”. Reacție uluitoare a patronului de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2021, 12:51 / Actualizat: 15 noiembrie 2021, 14:08

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a ținut să anunțe că nu și-a dorit ca Edi Iordănescu să plece. A și citit, în fața jurnaliștilor, ultimul mesaj pe care i l-a trimis tehnicianului de 43 de ani. Finanțatorul vicecampioanei a avut însă o criză de nervi când a fost întrebat dacă nu regretă că nu l-a convins pe Edi să rămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, reacție nervoasă după demisia lui Edi Iordănescu

Gigi Becali a răbufnit la adresa unui reporter. A țipat la el, spre surprinderea tuturor celor prezenți.

N-ai văzut ce am zis, că vine Coman, Șerban? Nu ai văzut? Ce să fac, să-l leg, să-l țin legat? Nu mai știe omul ce să facă cu voi. Ți-am citit acum cinci minute! Dacă ți-am citit acum 5 minute, stai, să pleci în glorie. Cum să îl conving eu? Ce să fac? Eu chiar cred și îi dau scuza lui, ba Covid, ba Coman, ba accidentări. L-a ajutat Dumnezeu și putea fi mai rău„, s-a răstit Gigi Becali în fața jurnaliștilor.

Becali a avut un dialog extrem de încins și cu Gheorghe Mustață, chiar în această dimineață. Patronul FCSB i-a spus, la telefon, că este dispus să vândă echipa. Ulterior, Becali a revenit cu un mesaj dur pentru Gheorghe Mustață.

Gigi Becali, mesaj incredibil pentru Gheorghe Mustață

Nu mai stau cu nimeni la discuție, iar eu i-am zis clar lui Mustață să aibă mare grijă. Ăsta e caz de pușcărie, el a mai fost acolo. Este acum principalul instigator. Eu l-am ajutat lunar cât a fost arestat, iar acum văd că se joacă cu focul. Să aibă grijă! Am auzit că au intrat și în bază. Ăștia realizeză ce au făcut? I-am dat pe mâna Poliției!

Reclamă

V-am spus că nu stau la discuție și nu îi iert! Dacă Poliția o să îi descopere, o să-i aresteze. Să nu mă sune să o dăm la pace după ce vor intra pe mâna Poliției că nu voi accepta nimic. Să nu le treacă prin cap să vină și la Pipera. Am anunțat deja organele statului. Totul mi se trage cu suporterii de când a ieșit Mustață ăsta din pușcărie”, a spus Gigi Becali.

Mori, Gigi!” şi „Satana” sunt mesajele scrise pe zidul Palatului lui Gigi Becali! Suporterii, conduşi de Gheorghe Mustaţă, nu au mai suportat umilinţa prin care a trecut clubul, dar au ales o formă teribilă de a reacţiona.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și