Închide meniul

Edi Iordănescu, primele declaraţii despre divorţul de CFR Cluj. „Mi-aş fi dorit asta!” Mesaj emoţionant pentru jucători

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 17:19 / Actualizat: 29 mai 2021, 9:58

Edi Iordănescu, primele declaraţii despre divorţul de CFR Cluj. „Mi-aş fi dorit asta! Mesaj emoţionant pentru jucători

Edi Iordănescu, contactat de FCSB

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Edi Iordănescu a dat primele declaraţii despre divorţul de CFR Cluj. Antrenorul a lăsat să se înţeleagă, într-un interviu acordat site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal, că renunţă la colaboararea cu CFR Cluj deoarece nu au fost îndeplinite „anumite condiţii” după ce echipa ardeleană a câştigat campioantul, scrie news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, primele declaraţii despre divorţul de CFR Cluj

„În primul rând, îmi doresc să mă odihnesc un pic, să fiu cu familia, să fiu mai aproape de ai mei. Au fost şapte luni foarte grele, pentru că a fost o miză foarte mare, o responsabilitate la fel de mare. Acum sunt momentele mele, ale familiei mele, să fiu aproape de ea. M-a înţeles familia, iar acum am nevoie să mă regenerez după care vedem ce poate să urmeze.

Dar eu vreau să vă asigur de un singur lucru: pentru mine, prioritate de continuitate a avut CFR Cluj, sută la sută. M-am ataşat de loc, de oraş, de locul meu de muncă, de biroul meu, de băieţi, de echipă… De ei mi-e cel mai greu să mă despart, vă spun cu sinceritate, lor le sunt extrem de recunoscător pentru tot parcursul şi pentru tot concursul pe care şi l-au dat. Mi-e greu să mă despart de oamenii din Cluj.

Mi-aş fi dorit să fiu implicat în reconstrucţia echipei pentru că va fi nevoie de acest lucru fiind foarte mulţi jucători la final de contract. Mi-e greu să mă despart de suporteri, cu care chiar dacă n-am interacţionat foarte mult, pentru că nu a fost permis acest lucru, la ultimul joc m-au tratat la cel mai înalt nivel şi pentru asta mi-aş fi dorit să fiu mai departe antrenorul echipei lor.  Acum, pentru o continuare a colaborării ar fi fost nevoie ca anumite condiţii să se îndeplinească şi viziunea să fie una comună.

Eu ştiu, însă, că la CFR Cluj este un patron care face eforturi majore pentru a susţine condiţii foarte bune la echipă, un preşedinte care tot timpul ştie ce are de făcut, un profesionist desăvârşit, care are în spate oameni inteligenţi, alături de care poate să muncească şi să reconstruiască viitorul echipei. Rămâne de văzut ce ne va oferi Dumnezeu fiecăruia dintre noi!”, a declarat Edi Iordănescu.

Reclamă

Edi Iordănescu, dorit de Gigi Becali la FCSB

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat al 7-lea titlu de campioană şi al 4-lea la rând. Iordănescu a adunat 20 de victorii în 29 de meciuri. În primul mandat la CFR Cluj, fiul lui Anghel Iordănescu a fost demis după numai trei partide.

Edi Iordănescu ar avea pe masă o ofertă consistentă de la arabi. El şi staff-ul său ar avea un salariu salariu anual de 1,5 milioane de dolari, la care s-ar adăuga bonusuri. Şi Gigi Becali îl așteaptă pe Edi Iordănescu, la FCSB.

Cei doi s-au războit în declarații de-a lungul sezonului, însă asta nu a afectat relația de prietenie dintre ei. Latifundiarul din Pipera s-a declarat și în trecut fanul lui Iordănescu Jr. și îi păstrează ușile deschise la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Despre Edi Iordănescu nu poţi să spui nimic, e antrenor. El poate fi oricând antrenor la FCSB. Care-i problema? Nu am avut neînţelegeri cu el, a demonstrat în campionat că e antrenor.

Ce dovadă mai bună decât faptul că a câştigat titlul? Ce mai poţi să spui? Noi acum avem antrenor, dar pe viitor, clar poate să fie unul dintre cei care să antreneze FCSB fără probleme”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Costel Gâlcă este favorit să vină la CFR Cluj în locul lui Edi Iordănescu – este ştirea bombă din fotbalul românesc. Gâlcă, antrenorul care a câştigat ultimul titlu pentru FCSB, va fi liber de contract după ce a decis să se despartă de Vejle.

Edi Iordănescu i-a mulţumit lui Dan Petrescu

Edi Iordănescu nu a vrut să strice sărbătoarea celor de la CFR Cluj şi a evitat să discute despre situaţia sa, la petrecerea de titlu, după meciul din ultima etapă.

„E o seară minunată. Sunt momente frumoase, unice. Mi-ar fi plăcut să fie stadionul plin, dar din păcate sunt încă mai sunt aceste restricţii. Meritul este în totalitate al echipei.

Am venit cu încredere aici, mi-am asumat contextul. Faptul că suntem bucuroşi acum, înseamnă că am fost inspirat. Am crezut din prima până în ultima clipă în echipă. Jucătorii s-au comportat exemplar.

Am găsit echipa într-un moment nu foarte fericit. A fost nevoie de o sâcnteie. Au fost moment grele, dar le-am depăşit împreună. Este şi meritul lui Dan Petrescu, au făcut o muncă bună. Am continuat ce au lăsat ei aici”, a declarat Edi Iordănescu după CFR Cluj – FCSB 2-0.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și