Închide meniul

Edi Iordănescu primește cuvinte de laudă după despărțirea de FCSB: ”Nu avea ce să caute acolo! E mult prea educat și profesionist”

Dragoș Vasile Publicat: 14 noiembrie 2021, 19:04

Reclamă
Edi Iordănescu primește cuvinte de laudă după despărțirea de FCSB: ”Nu avea ce să caute acolo! E mult prea educat și profesionist”

Edi Iordănescu poate antrena în Championship

Profimedia

Edi Iordănescu primește cuvinte de laudă după despărțirea de FCSB

Bogdan Stelea, fost membru al ”Generației de Aur”, l-a lăudat pe Edi Iordănescu după despărțirea de FCSB. Fostul mare portar este de părere că decizia luată de antrenor este cea potrivită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mie îmi pare bine că a plecat Edi. Nu avea ce să caute acolo. E părerea mea. E mult prea educat și profesionist ca să facă ceva într-un astfel de cadru. Tot ce a făcut el a fost foarte corect și de bun simț.

Chiar a încercat să ignore și să dea explicații când patronul l-a atacat. Pierdea vremea acolo. El trebuie să meargă la un club unde poate să antreneze. La Voluntari, la Sepsi…”, a spus Bogdan Stelea la digisport.ro.

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gigi Becali a anunţat că ar putea ajunge la naţională

Gigi Becali a dezvăluit că Edi Iordănescu ar putea ajunge pe banca naţionalei după despărţirea de FCSB.

„Nu m-a sunat nimeni de acolo”, susţine fostul antrenor al roş-albaştrilor, care totuşi are şanse mari să îi ia locul lui Mirel Rădoi.

Reclamă
Reclamă

”Eu nu am nicio ofertă în momentul acesta. Nu m-a sunat nimeni de la națională și asta pot proba cei de acolo. Eu nu am vrut să plec de la FCSB. Am avut două oferte în ultima lună, ambele de afară. Una dintre echipe îmi plătea și clauza de reziliere.

Gigi putea să facă bani dacă îmi spunea că nu mă mai vrea. Iar eu am refuzat ambele oferte, încă de la primul telefon. Agenții pot confirma”, a declarat Edi Iordănescu, citat de Realitatea Sportivă.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap! Gol anulat pentru „câini”

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și