Închide meniul

Edi Iordănescu se teme de Dinamo! Şi-a avertizat echipa înainte de derby: „Sunt jucători experimentaţi”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 septembrie 2021, 19:45 / Actualizat: 4 septembrie 2021, 21:03

Edi Iordănescu se teme de Dinamo! Şi-a avertizat echipa înainte de derby: „Sunt jucători experimentaţi

Edi Iordănescu, după FCSB - FC Argeș 2-1

AS.ro

Dinamo vrea să-şi revină chiar în derby-ul cu FCSB de duminică, 12 septembrie. I-a adus deja pe Gabriel Torje, Constantin Nica, Cosmin Matei şi Răzvan Popa, iar Cătălin Carp urmează să semneze şi el. Întăririle câinilor îl sperie pe Edi iordănescu, antrenorul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu se teme de Dinamo

Antrenorul celor de la FCSB, Edi Iordănescu, se teme de noua echipă a lui Dinamo. Câinii au adus aproape jumătate de echipă în ultimele zile după ce li s-au deblocat transferurile. „Ne obligă momentul să monitorizăm ce se întâmplă. Sunt jucători experimentaţi, care au mai jucat la Dinamo. Este benefic pentru Dinamo că a reuşit să deblocheze situaţia.

Sigur era mai uşor dacă era ca până acum, că nu prea aveau soluţii. Pentru noi nu se schimbă prea mult, va fi o provocare mai mare pentru că va fi mai greu să anticipăm. Nu ştim cine nu este la nivel cu pregătirea”, a spus antrenorul vicecampioanei, conform digisport.ro.

Dinamo, activă pe piaţa transferurilor

Dinamo urmează să înregimenteze mai mulţi jucători. Mirko Ivanovski și Plamen Iliev vin din postura de jucători liberi de contract. Ivanovski a mai jucat în România la Astra și CFR Cluj. Ultima dată, Ivanovski a jucat în Ungaria la Diosgyor.

Plamen Iliev este și el obișnuit cu fotbalul românesc. Acesta a jucat la FC Botoșani și Astra Giurgiu. Plamen Iliev este și el liber de contract după ce s-a despărțit de Ludogoreț. Iliev a fost dorit în trecut de Gigi Becali.

Reclamă

„Am reușit să deblocăm transferurile și să trecem la treabă. Concurența duce la lucruri bune, la progres. N-am mai vrut să aduc mulți jucători străini, ca înainte. Am vrut să aduc jucători români, pe care trecutul îi leagă de Dinamo. Au venit cu inima deschisă și vor să ajute aces club să ajungă pe locul pe care îl merită.

Mai am doi jucători care au semnat și vin mâine-seară, atunci vor ajunge în București. Unul e Ivanovski, iar celălalt e portarul Plamen Iiev. Va mai veni un alt jucător care vine mâine. El e mijlocaș, poate juca și fundaș central, e un număr 8, un «box-to-box».

Așadar, vor fi 7 jucători transferați. Oricum, campania de transferuri nu se oprește aici, putem aduce jucători liberi de contract și începând luni. Mă simt «arestat» de 4 dinamoviști valoroși, sunt încântat că sunt flancat de jucători adevărați, de dinamoviști.

Reclamă 4 / 0/3

Toți au avut o dorință mare de a ajuta clubul, n-au venit pentru salarii. Torje e bine pregătit, va prelua rolul de dirijor în teren. S-a schimbat deja aerul la Săftica, vă spun eu„, a spus Iuliu Mureșan într-o conferință de presă.

Recomandări
  • Edi Iordănescu laudă Dinamo
  • Achiziţiile câinilor îl sperie pe antrenorul FCSB-ului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și