Închide meniul

Edi Iordănescu, sfătuit de ultraşi să îl pună la punct pe Gigi Becali. „Să ţii departe de echipă influenţa din lojă”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2021, 17:47 / Actualizat: 18 martie 2023, 19:31

Edi Iordănescu, sfătuit de ultraşi să îl pună la punct pe Gigi Becali. „Să ţii departe de echipă influenţa din lojă

Edi Iordănescu

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu, sfătuit de ultraşi să îl pună la punct pe Gigi Becali. Noul antrenor de la FCSB a primit un mesaj de luptă de la fanii din Peluza Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii îl consideră vinovat pe patron pentru situaţia prin care trece echipa. Aceştia îşi doresc ca Edi Iordănescu să nu accepte indicaţiile venite de la patron în timpul meciurilor.

Edi Iordănescu, sfătuit de ultraşi să îl pună la punct pe Gigi Becali

Bine ai venit alaturi de noi Edward Iordanescu!

Suntem alaturi de tine, speram sa ai puterea sa tii departe de echipa influenta din loja!

Noi te vom sustine neconditionat in incercarea ta de a trezi echipa si de a readuce cu picioarele pe pamant vedetele ei!„, se anunţă pe contul de Facebook al celor de la Peluza Nord.

Reclamă

Edi Iordănescu, sfătuit de ultraşi să îl pună la punct pe Gigi Becali

Înlocuitorul lui Dinu Todoran are parte şi de susţinerea lui Gheorghe Mustaţă. Liderul suporterilor vicecampioanei României a reacţionat după ce Edi Iordănescu a condus primul antrenament la Baza din Berceni.

Peluza Nord alături de Edi Iordanescu!!!„, a postat Gheorghe Mustaţă pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Clauza specială din contractul lui Edi Iordănescu

Gigi Becali a acceptat toate condiţiile lui Edi Iordănescu, primul antrenor care va avea mână liberă la echipă după foarte mult timp. În caz contrar, Gigi va scoate din buzunare 500.000 de euro.

Edi Iordănescu va câştiga lunar 15.000 de euro şi contractul va fi valabil pe 9 luni. El va avea o primă de titlu de 100.000 de euro, dar şi o clauză de 500.000 de euro dacă va fi demis, cât timp echipa are şanse să îşi îndeplinească obiectivele.

Edi poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și