Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu vs. Gigi Becali! A venit, a demonstrat, a plecat! Motivul pentru care tehnicianul a renunțat la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 15:47

Edi Iordănescu vs. Gigi Becali! A venit, a demonstrat, a plecat! Motivul pentru care tehnicianul a renunțat la FCSB

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Colaj Hepta

AS.ro a aflat motivul real pentru care Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB, și chiar să renunțe la clauza de reziliere pe care o avea în contract. Din câte se pare, Iordănescu a părăsit FCSB pentru că nu ar fi fost de acord niciodată ca Becali să se implice în alcătuirea echipei sau la schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali ar fi dorit să se implice din nou la echipă și sa fie ascultat când se face primul 11 sau la schimbări, așa cum AS.ro v-a anunțat încă de ieri. Edi Iordănescu nu a acceptat în ruptul capului așa ceva și i-ar fi transmis finanțatorului că preferă să plece pentru ca echipa să aibă liniște.

Edi Iordănescu a readus FCSB în lupta la titlu

Edi Iordănescu a reușit să readucă FCSB în lupta pentru titlu. Tehnicianul a condus formația în 10 meciuri în Liga 1, având șapte victorii, două egaluri și o înfrângere.

În acest moment, FCSB mai are de recuperat 8 puncte față de CFR, formația de pe primul loc. Trebuie specificat faptul că Iordănescu a reușit să lege o serie destul de bună de succese, în condițiile în care echipa a fost grav lovită de COVID-19 și de accidentări.

Citește și:

Edi Iordănescu a renunțat la clauza de reziliere

Edi Iordănescu și Gigi Becali au ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului. Chiar patronul Gigi Becali a fost cel care a dat toate detaliile. Tehnicianul a renunțat și la clauza de reziliere de 500.000 de euro.

Reclamă

„Da. Este adevărat. Ne-am despărţit. Nu ştiu nici eu de ce s-a ajuns aici. Nu m-a mai surprins nici pe mine acum. M-a surprins când a dat aia pe facebook. Nu tată, banii la timp. Nicio clauză de reziliere. A zis şi el. Nu cred că voia aşa ceva.

De la el a venit decizia cu plecarea. Nu i-a convenit că i-am spus că nu joacă echipa nimic. A copnsiderat că îl lezează”, a spus Becali pentru AS.ro.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu a plecat de la FCSB
  • De ce a ales Edi Iordănescu să plece de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și