Închide meniul

Eduard Stăncioiu, reacţie vehementă după ce a fost alungat de la Rapid. Explicaţii după acuzele ultraşilor: „Ce să fac? Îmi irosesc timpul cu toţi idioţii?”

Publicat: 20 martie 2022, 13:23

Reclamă
Eduard Stăncioiu, reacţie vehementă după ce a fost alungat de la Rapid. Explicaţii după acuzele ultraşilor: „Ce să fac? Îmi irosesc timpul cu toţi idioţii?

Eduard Stăncioiu a plecat de la Rapid la presiunea fanilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eduard Stăncioiu (41 de ani) a venit cu noi explicaţii după ce a rezistat numai un antrenament şi jumătate la Rapid. Adi Mutu şi-a dorit ca fostul portar să îi fie secund în Giuleşti, dar ultraşii alb-vişiniilor s-au revoltat din cauza trecutului acestuia. Stăncioiu a îmbrăcat, între 2016 şi 2018, tricoul lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Rapidului au contestat vehement decizia „Briliantului” și chiar au mers la echipă pentru a-i cere lui Stăncioiu să plece. Fostul goalkeeper a acceptat să renunţe la post, dar a venit cu lămuriri. Arătat cu degetul pentru o imagine, de pe Facebook, cu o coregrafie a roş-albaştrilor, Stăncioiu neagă că acel cont îi aparţine.

Eduard Stăncioiu, explicaţii după ce a fost pus pe fugă de la Rapid: „Pe mine nu mă scutură nimeni!”

Suporterii s-au orientat după un cont fals de Facebook și au vrut să creeze o anumită atmosferă în jurul echipei. Nu am făcut asta niciodată! Nu am inițiat niciodată în viața mea un scandal, dar tot timpul mă voi apăra pentru că așa sunt construit ca om. Eu am un singur cont de Instagram și am primit acolo mesaje despre acel cont de Facebook. Toată lumea mă acuza: `Domne, șterge postările că ești stelist până la moarte`. Ce postări să șterg?

Eu nu am cont de Facebook. Foarte multă lume are mult timp liber. Într-adevăr, ei nu s-au raportat doar la acest cont, ci și la un meci. Eram cu Sportul pe locul trei și mai erau de disputat trei etape. Dacă le câștigam pe toate, luam campionatul cu Sportul Studențesc. Ultimele trei etape erau împotriva Stelei, Rapidului și Gloriei Bistrița. A venit Steaua în Regie și la 0-0, Bănel Nicoliță a scăpat singur cu mine, m-am dus la picioarele lui să blochez, a dat mingea pe lângă mine și a plonjat peste.

A dat penalty domnul Salomir. După meci, domnul Copos, cu declarațiile dânsului probabil să-și ascundă neputințele și frustrările, a spus că eu am fost blat. A fost momentul care m-a deranjat cel mai tare în cariera mea de fotbalist. Următorul meci a fost în Giulești. Ne-au bătut cu 4-0 parcă. Reacția suporterilor și faptul că se punea o presiune pe echipă și pe Adi, m-au determinat să nu merg într-un mediu care nu-mi face bine.

Reclamă
Reclamă 4

(Moderator: De ce nu ai scris la Facebook, dacă e contul fals?) Ce să fac? Pe bune? Îmi irosesc timpul cu toţi idioţii? Foarte multă lume are mult timp liber, trebuie să şi-l petreacă cumva. Nu m-a scuturat Bocciu, pe mine nu mă scutură nimeni! Poate doar la nivel declarativ. Mi-au scris vreo 7 idioți pe Instagram, dar nu au fost amenințări. Au fost civilizați”, a declarat Eduard Stăncioiu la digisport.ro.

Eduard Stăncioiu: „Mi-am dorit mult să merg la FCSB!”

Deși n-are multe apariții în tricoul roș-albastru, Eduard Stăncioiu s-a declarat în trecut mândru că a jucat la FCSB. La AS.ro LIVE, fostul portar a dezvăluit că și-a dorit să meargă la clubul lui Gigi Becali mai mult decât orice.

Am renunţat la foarte multe pentru a merge la Steaua. Şi la partea financiară. Mi-am dorit foarte mult. Chiar mi-am dorit. Erau Niţă şi Cojocaru. Au avut ofertă foarte bună pentru Cojocaru, l-au transferat şi aveau nevoie de un portar. Au fost doi ani care m-au ajutat foarte mult prin experienţă. E un club mare, iubit, deşi sunt disensiunile acestea care sunt reprobabile şi condamnabile pentru cei care au produs starea asta de conflict între cele două echipe. Din puctul meu de vedere, e un singur club”, a spus Eduard Stăncioiu, acum mai multă vreme, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și