Închide meniul
UPDATE

El e contele Băniei! Antoine Conte a semnat cu Universitatea Craiova. A jucat la PSG şi a scăpat de închisoare cu executare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2021, 19:47 / Actualizat: 23 iunie 2021, 21:39

El e contele Băniei! Antoine Conte a semnat cu Universitatea Craiova. A jucat la PSG şi a scăpat de închisoare cu executare

Profimediaimages

Universitatea Craiova vrea un fundaş care tocmai a scăpat de închisoare

UPDATE! Antoine Conte a semnat cu Universitatea Craiova! Anunţul a fost făcut de clubul oltean pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antoine Conte a semnat astăzi cu Universitatea Craiova. Antoine este un internațional francez ce a evoluat pentru toate echipele de tineret și juniori, începând de la Under-17 până la Under-21 și care poate juca pe mai multe poziții în compartimentul defensiv. A fost format de Paris Saint-Germain și are peste 50 de meciuri în Ligue 1. În ultimii 4 ani a evoluat pentru Beitar Jerusalem, bifând aproape 100 de meciuri în prima ligă a Israelului„, se arată anunţul postat de club.

Jucătorul care are 50 de meciuri în Ligue 1 poartă negocieri cu echipa pregătită de Marinos Ouzounidis, anunţă fanatik.ro. Negocierile cu fotbalistul care a evoluat trei ani la Reims sunt avansate şi s-ar putea concretiza în zilele următoare.

Universitatea Craiova vrea un fundaş care tocmai a scăpat de închisoare

Antoine Conte este liber de contract după patru ani petrecuţi la Beitar Ierusalim. Gruparea din Israel a plătit 500.000 de euro, în 2017, pentru a-l transfera de la Reims.

Universitatea Craiova vrea un fundaş care tocmai a scăpat de închisoare. Conte a avut mari probleme în viaţa privată şi a fost aproape să fie nevoit să se retragă din fotbal. În urmă cu cinci ani a bătut un student de 19 ani cu o bâtă de baseball şi, în primă instanţă, a primit trei ani de închisoare (doi cu suspendare, unul cu executare). Antoine a făcut apel şi a scăpat de emoţii. Săptămâna trecută, pe 16 iunie, a aflat că nu va mai ajunge după gratii. Fundaşul dreapta a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare şi a primit o amendă penală de 20.000 de euro.

Reclamă

Jucătorul francez poate reveni pe gazon după şase luni. Îşi poate relansa cariera chiar la câştigătoarea Cupei României. Antoine a evoluat pentru reprezentativele U17, U19, U20 şi U21 ale Franţei şi poate fi noul jucător al Universităţii Craiova.

Valerică Găman a semnat cu Universitatea Craiova

Conte poate face echipă cu Valerică Găman. Fundaşul tocmai a revenit la Craiova, unde a mai jucat între 2006 şi 2011. El a semnat astăzi cu echipa patronată de Mihai Rotaru.

Va ajunge în cursul zilei de astăzi în cantonamentul din Austria. Mult succes în tricoul alb-albastru”, se arată în comunicatul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Bine ai venit, leule!”, „Înapoi de unde ai început” şi „Cu ăsta ne-am scos” au fost câteva dintre mesajele transmise de fani.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și