Închide meniul

„El s-a mulţumit cu puţin!” Nicolae Dică a dezvăluit de ce Constantin Budescu a refuzat oferta de la Sepsi: „Când eram la FCSB, el făcea naveta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 23:11 / Actualizat: 27 martie 2023, 18:00

„El s-a mulţumit cu puţin! Nicolae Dică a dezvăluit de ce Constantin Budescu a refuzat oferta de la Sepsi: „Când eram la FCSB, el făcea naveta!

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicolae Dică a dezvăluit de ce Constantin Budescu a refuzat oferta de la Sepsi. Dat aproape ca sigur la Sepsi, Constantin Budescu s-a răzgândit şi este foate aproape de a semna cu FC Voluntari. Budescu i-a transmis patronului de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, că are copiii la grădiniţă în Bucureşti şi nu poate pleca departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Constantin Budescu la Sepsi s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Aşteptat la antrenamentele celor de la Sepsi, Budescu i-a dat un mesaj patronului Dioszegi şi i-a transmis că refuză oferta.

Nicolae Dică a dezvăluit de ce Constantin Budescu a refuzat oferta de la Sepsi

”Nu m-a surprins oferta lui Sepsi. Era bun pentru poziţia de număr 10 la Sepşi. El a ales altceva pentru familie. Ştiu şi când eram eu la FCSB antrenor el făcea naveta Ploieşti – Berceni. Budescu în 2017-2018 a avut un sezon foarte bun… când am fost eu. Când avea chef de antrenamente iţi era mai mare drag să te uiţi la el.

El s-a mulţumit cu putin, dacă trăgea mai mult de el… dacă făcea toate antrenamentele bine, nu doar 2-3, atunci putea sa joace la primele 4 echipe din Italia, Spania etc. În primul cantonament pe care l-a făcut cu mine mi-a demonstrat că potenţial are. La el totul e de plăcere”, a spus Nicolae Dică la telekomsport.ro.

Reacția lui Laszlo Dioszegi după ce Constantin Budescu a refuzat-o pe Sepsi pentru FC Voluntari

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a spus că nu e supărat pe Constantin Budescu după ce mijlocașul a ales să semneze în ultimul moment cu FC Voluntari. Cu toate acestea, patronul echipei din Sfântu Gheorghe a ținut să precizeze că Budescu a fost cel care a inițial negocierile, după care s-a răzgândit.

Reclamă

”Așa este, domnul Budescu ne-a trimis un mesaj după amiază. A zis că își cere scuze, dar a ales să negocieze cu Voluntari, pentru că Sfântul Gheorghe este foarte departe și are copiii la grădiniță, motiv pentru care preferă să rămână la București.

Nu am niciun fel de problemă, nu îi port pică, îi urez mult succes în continuare, dar trebuie să spun că dânsul ne-a căutat pe noi, nu invers, și, de aceea, astăzi la prima oră am ajuns la club în speranța că la ora 10:00 vom semna contractul. Varianta de contract i-am trimis-o aseară, dânsul a făcut niște modificări minore, dar nu legate de bani sau de durată.

De aia speram că, în momentul în care ajunge la club, putem semna contractul. Nu a fost să fie, asta este, poate găsim pe altcineva care să tragă pentru această echipă. Spun că nu sunt supărat pentru că m-am obișnuit să existe și astfel de cazuri, ne-am lovit de 20 sau 30 de cazuri în care jucătorii își dădeau acordul și apoi se răzgândeau.

Reclamă 4 / 0/3

Cu unii dintre ei chiar am semnat un contract pe internet și tot nu a venit. Vreau să cred că vom continua să fim niște oameni pentru care cuvântul este mai important decât orice document semnat”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și