Închide meniul

Elias Charalambous, declarație surprinzătoare: „Eu iau toate deciziile! Gigi Becali lasă antrenorul să-și facă treaba”

Sebastian Cristian Publicat: 2 aprilie 2023, 14:49

Reclamă
Elias Charalambous, declarație surprinzătoare: Eu iau toate deciziile! Gigi Becali lasă antrenorul să-și facă treaba”

Elias Charalambous, declarație surprinzătoare

Elias Charalambous / foto FCSB TV

Elias Charalambous a oferit o declarație surprinzătoare. Noul antrenor de la FCSB consideră că el va lua deciziile la echipă, iar Gigi Becali îi dă mână liberă în acest sens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute până acum. CFR Cluj și Farul sunt cele două echipe clasate mai sus, cu 33, respectiv 36 de puncte.

Elias Charalambous, declarație surprinzătoare: „Eu iau toate deciziile! Gigi Becali lasă antrenorul să-și facă treaba”

„L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva”, a spus Charalambous.

Reclamă

Gabi Balint, despre motivul aducerii lui Elias Charalambous la FCSB

„Nu există nici șanse 1% pentru mine (n.r. – ca Charalabous să facă totul la echipă). Chiar dacă s-ar întâmpla așa, nu aș mai putea să cred. Știi de ce s-a ajuns, până la urmă, la decizia asta? Știu de la cineva din zonă.

Prima dată, patronul n-a vrut să-l aducă (n.r – pe Charalambous), pentru că a mers bine echipa și ar fi vrut să meargă pe mâna lui Pintilii. Dar pentru faptul că Federația a intervenit și a spus că nu se mai poate continua așa, un antrenor român nu mai putea aduce. S-ar fi supus unei amenzi și unei suspendări de doi ani.

Și atunci s-au gândit să aducă un antrenor străin pentru că nu o să-i facă nimeni nimic. Plus că el, venind de afară, nu o să spună nimeni că nu e antrenor principal, așa că s-a găsit soluția asta. S-a discutat cu el, practic asta s-a făcut. Pintilii va conduce tot, dar bineînțeles că patronul face schimbările și echipa, la fel ca până acum”, a spus Balint, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:50 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 22:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri Vezi toate știrile
Citește și