Închide meniul

Elias Charalambous nu este impresionat de faptul că Marius Șumudică a primit tricoul lui Cristiano Ronaldo!

Cosmin Olteanu Publicat: 30 aprilie 2023, 9:24

Reclamă
Elias Charalambous nu este impresionat de faptul că Marius Șumudică a primit tricoul lui Cristiano Ronaldo!

Elias Charalambous nu este impresionat de faptul că Marius Șumudică a primit tricoul lui Cristiano Ronaldo

Marius Şumudică şi Cristiano Ronaldo/ Twitter Sport NFC

Elias Charalambous nu este impresionat de faptul că Marius Șumudică a primit tricoul lui Cristiano Ronaldo, la finalul partidei Al-Nassr – Al-Raed, 4-0, din etapa a 24-a a primei ligi saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După fluierul de final, în drum spre vestiare, Marius Șumudică, antrenorul lui Al-Raed, l-a abordat pe Cristiano Ronaldo, care a acceptat să-i ofere tricoul său.

Elias Charalambous nu este impresionat de faptul că Marius Șumudică a primit tricoul lui Cristiano Ronaldo

Elias Charalambous nu s-a arătat deloc impresionat de faptul că Marius Șumudică a obținut tricoul lui Cristiano Ronaldo. Ba mai mult, antrenorul FCSB-ului a dezvăluit faptul că are tricoul lui Zinedine Zidane.

„Eu am tricoul lui Zidane. Cred că e mai bine. Am multe, pot să vă arăt”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Cristiano Ronaldo a marcat un singur gol în Al-Nassr – Al-Raed, 4-0.

Reclamă

„Normal că este un motiv de mândrie pentru oricine care are tricoul lui Ronaldo, dar nu a fost scopul meu să i-l cer. Am vorbit despre lucruri comune legate de Madeira, Funchal, pentru că am jucat și eu la Maritimo. Chiar avem o cunoștință comună, pe domnul Joao Camacho.

Era director la Martimo când am jucat eu acolo, după care a lucrat cu Cristiano ca impresar în firma Gestifute a celebrului Jorge Mendes, cu care Ronaldo s-a transferat la cele mai mari echipe.

Am văzut fel de fel de reacții despre interacțiunea cu Ronaldo. Eu pot vorbi doar despre cum mi s-a părut mie. Un om foarte deschis și extrem de respectuos cum nu cred că sunt foarte mulți dintre cei care ajung la un asemenea nivel. La presiunea care este pe el ar putea fi mult, mult mai rece. Am vorbit puțin și după încălzire, și după finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă rezultatul m-a supărat foarte mult, aceasta este o întâlnire pe care o să o țin minte”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Marius Șumudică, discurs critic la adresa jucătorilor săi, după Al-Nassr – Al-Raed 4-0

În cadrul conferinței de presă de după meci, Marius Șumudică și-a mustrat elevii, pentru greșelile individuale pe care le-au comis.

„Am jucat împotriva unei echipe mai bune decât noi. Primele goluri primite au fost primite în urma unor greşeli individuale. După aceea, ne-a fost greu să mai revenim. Prin urmare, i-am schimbat pe jucătorii importanţi pentru a-i odihni înaintea meciului cu Al Batin.

Am pierdut pentru că avem câţiva jucători care nu pot alerga, cu mingea la picior, mai mult de 20 de metri. Este treaba mea să îi învăţ pe jucători elemente de bază ale fotbalului? Nu am pierdut din cauza pregătirii fizice, am primit două goluri după minutul 90, moment în care schimbasem toţi jucătorii străini.

Al Nassr este o echipă dificilă, cu jucători tehnici. Avem nevoie de încă patru puncte pentru a ne menţine în prima ligă şi trebuie să îmi recuperez jucătorii. Suporterii trebuie să cunoască situaţia de la echipă”, a spus Marius Șumudică, la finalul partidei cu Al-Nassr.

Al-Raed se află pe locul 11 din prima ligă saudită, cu 26 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și