Închide meniul

Elvir Koljic va pleca de urgenţă din România! Atacantul Craiovei are noi probleme. Anunţul făcut de Sorin Cârţu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2021, 17:42

Elvir Koljic va pleca de urgenţă din România! Atacantul Craiovei are noi probleme. Anunţul făcut de Sorin Cârţu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Elvir Koljic va pleca de urgenţă din România

Starea lui Koljic nu a fost una bună după meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu, 3-0, din Cupa României, partidă în care a bifat 45 de minute. Astfel, Sorin Cârţu a anunţat că vârful bosniac se va deplasa de urgenţă în Portugalia pentru a efectua un test RMN. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Să vedem… nu simte el, probabil mai resimte niște… nu știu, vedem. Deocamdată, RMN-ul am înțeles că nu a rezultat nimica, dar se pare că se duce în Portugalia să facă un RMN. Nu s-a simțit prea bine după repriza aia. De aia face RMN-ul, să vadă ce îl deranjează", a declarat Sorin Cârțu pentru ProSport.

Transferat cu 450.000 de euro în urmă cu trei ani, Elvir Koljic a jucat 46 de meciuri pentru Craiova. El a marcat 26 de goluri. 

Ce a spus Marinos Ouzounidis despre transferul lui Cephas Malele

Oltenii suferă în compartimentul ofensiv, iar Malele este o opţiune pentru gruparea alb-albastră. Vârful elvețian de la FC Argeș este printre cei mai în formă din Liga 1. Acesta a punctat de 14 ori și a intrat în atenția "granzilor" din campionat. Ouzounidis n-a vrut însă se pronunțe în privința unui eventual transfer.

Reclamă

"Nu știu nimic despre Malele. Nu este timpul să vorbim despre transferuri. Trebuie să ne concentrăm pe jucătorii pe care îi avem", a transmis Marinos Ouzounidis, după Universitatea Craiova – Viitorul Pandurii 3-0.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și