Închide meniul
Foto

Emma Răducanu s-a întors acasă. „Este minunat să-mi revăd părinţii”. Ce a declarat tatăl ei, care este român!

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2021, 13:13 / Actualizat: 17 septembrie 2021, 0:00

Reclamă
Emma Răducanu s-a întors acasă. „Este minunat să-mi revăd părinţii”. Ce a declarat tatăl ei, care este român!

Emma Răducanu, alături de Ian Răducanu

Profimediaimages

Emma Răducanu a urcat 127 de poziţii în clasamentul general şi a ajuns pe locul 23 WTA. A obţinut un cec de 2.5 milioane de dolari pentru performanţa obţinută la Flushing Meadows. În cele din urmă, se poate bucura alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, imagini încântătoare alături de Ian Răducanu

Părinţii Emmei Răducanu nu au putut ajunge în Statele Unite din cauza restricţiilor cauzate de pandemie. Abia acum şi-au văzut fiica, după o lungă perioadă de timp.

Este un sentiment extraordinar să te întorci acasă. Sunt plecată de şapte săptămâni, aşa că este plăcut să revin. Este minunat să-i revăd pe părinţi. Nu m-am gândit la ce urmează, mă bucur doar de asta… mă relaxez şi mă recuperez„, a declarat Emma Răducanu, citată de thesun.co.uk.

Întrebată dacă va organiza o petrecere alături de prieteni şi de familie, Emma a anunţat că încă nu a planificat nimic. „Nu sunt sigură, chiar nu m-am gândit la asta”, a spus noua senzaţie din tenisul mondial. Tatăl ei radia de fericire şi şi-a găsit cu greu cuvintele.

Sunt atât de fericit! Sunt foarte mândru de ea„, a transmis românul Ian Răducanu.

Reclamă

Emma Răducanu s-a născut în Canada, din tată român şi mamă chinezoaică. S-a mutat în Marea Britanie la vârsta de doi ani, acolo unde a şi făcut primii paşi în tenis. A locuit o perioadă şi în România, iar multe dintre vacanţe şi le petrece la Bucureşti, acolo unde este bunica ei. Emma a recunoscut că părinţii ei au ştiut să o ţină mereu cu picioarele pe pământ.

Performanţă uriaşă reuşită de Emma Răducanu la US Open 2021

Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021, iar succesul sportivei cu origini româneşti este considerat de englezi cel mai mare din istorie. Jurnaliştii de la The Sun consideră că victoria de seara trecută este cea mai mare din istoria sportului englez.

Clasamentul alcătuit de englezi:

Reclamă 4 / 0/3
  • Emma Răducanu a câştigat US Open 2021 fără să piardă vreun set pe parcursul competiţiei
  • Geoff Hurst a reuşit un hat-trick în finala cu Germania de Vest de la Campionatul Mondial din 1966
  • Sir Steve Redgrave a câştigat a cincea medalie de aur olimpică în 2000
  • Prestaţia senzaţională a lui Ian Beffy din partida de cricket Anglia – Australia, 3-1 (1981)
  • Lewis Hamilton a câştigat al şaptelea titlu mondial în Formula 1
  • Ennis-Hill, Farah şi Rutherford au câştigat medalii de aur în aceeaşi zi la Jocurile Olimpice din 2012
  • Lovitura lui Wilkinson care a adus Angliei Campionatul Mondial de Rugby în 2003
  • Prestaţia lui Ben Stokes care a adus Campionatul Mondial de Cricket din 2019
  • Andy Murray a câştigat Wimbledon în 2013, primul său titlu de Grand Slam
  • Sir Chris Hoy a câştigat medalia de aur la ciclism la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008)
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și