Închide meniul

FC Voluntari – Farul | Enes Sali, primul meci ca titular în Liga 1. „Perla” lui Gică Hagi, în primul „11” contra lui Budescu și Tamaș

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 17:55

FC Voluntari – Farul | Enes Sali, primul meci ca titular în Liga 1. „Perla lui Gică Hagi, în primul „11 contra lui Budescu și Tamaș

Enes Sali, Farul

Hepta

Enes Sali e titular în partida FC Voluntari – Farul, din etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. E pentru prima dată când puștiul de 16 ani începe ca titular o partidă din campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali avea, înainte de FC Voluntari – Farul, 312 minute jucate în Liga 1. Gică Hagi l-a introdus de fiecare dată în teren în repriza a doua.

Enes Sali, primul meci ca titular în Liga 1

Enes Sali a jucat ultima dată în meciul FCSB – Farul, disputat pe 14 martie, când a fost introdus de Gică Hagi în ultimele șapte minute ale partidei. Sali s-a aflat cel mai mult pe teren 45 de minute, în patru partide.

Puștiul care a împlinit 16 ani pe 23 februarie are și un gol înscris în Liga 1. Sali a punctat într-un meci Farul – Academica Clinceni 5-0, disputat pe 13 septembrie. În urma golului marcat, Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1, la 15 ani, 6 luni și 21 de zile, potrivit We Love Stats.

400.000 de euro este cota de piață a lui Enes Sali. El a ajuns la Academia lui Gică Hagi după ce a trecut și pe la celebra „La Masia”, centrul de copii și juniori de la Barcelona.

Reclamă

Sali, cel mai tânăr internațional din fotbalul european

Deși abia a împlinit 16 ani, Sali a jucat deja pentru echipa națională a României. Enes Sali a fost introdus de fostul selecționer Mirel Rădoi în finalul meciului cu Liechtenstein, scor 2-0 pentru România, ultimul din grupa de preliminarii pentru CM 2022, disputat în noiembrie.

La 15 ani și 264 de zile, jucătorul celor de la Farul a devenit cel mai tânăr internațional din istorie într-un meci oficial.

„Mă simt foarte bine, este o onoare pentru mine să debutez în tricoul ăsta, visam la asta de când eram mic și pot săă spun că este un vis îndeplinit. Am ales România pentru că era cea mai bună decizie și mă bucur.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să joc pentru România cât mai mult timp. Știam că sunt în lot, dar nu știam dacă o să joc. Sincer, am avut puține emoții, dar când am intrat în teren, nu mai aveam nimic. M-am simțit foarte bine, băieții m-au tratat foarte bine, este frumos”, a spus Enes Sali, la acel moment.

Recomandări
  • Enes Sali, primul meci ca titular în Liga 1
  • „Perla” lui Gică Hagi, în primul „11” pentru FC Voluntari – Farul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și