Închide meniul

"Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult!" Mihai Stoichiţă a vorbit despre haosul de la Dinamo: "Sunt apăsaţi! E greu să nu ştii dacă ai viitor din vară!"

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 19:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

"Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult!" Mihai Stoichiţă a vorbit despre haosul de la Dinamo: "Sunt apăsaţi! E greu să nu ştii dacă ai viitor din vară!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dinamo este în criză

  • Astra - Dinamo 2-0
  • Mihai Stoichiţă a vorbit despre situaţia de la Dinamo

Astra a învins Dinamo cu 2-0, iar echipa lui Jerry Gane a ajuns la 4 meciuri consecutive în Liga 1 fără gol marcat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult. Nu îmi place situaţia de incertitudine care e la Dinamo. Nu ştiu de ce spaniolii ăştia nu dau un răspuns. Tăcerea nu e un răspuns pentru Dinamo. Să sperăm că o să găsească drumul către lumină. Nu cred că şi ei se simt confortabili cu situaţia asta, mă refer la jucători.

Sunt şi ei apăsaţi de situaţia asta. Să nu ştii că iei banii mâine, să nu ştii că din vară nu mai ai viitor. Nu ştiu dacă falimentul e soluţia, cred că suporterii vor să intre în insolvenţă, asta urmăresc", a spus Mihai Stoichiţă, după Astra – Dinamo 2-0.  

Reclamă

Astra – Dinamo 2-0! Echipa lui Gane, 4 meciuri consecutive fără gol marcat

Cu patronul în închisoare şi Budescu plecat după banii arabilor, Astra a câştigat fără probleme meciul cu Dinamo. Noul Budescu, Valentin Gheorghe, a reuşit o bijuterie de gol. 

Golurile victoriei au fost marcate de Valentin Gheorghe şi de Stahl. Pentru Dinamo, a fost al patrulea meci consecutiv în campionat fără gol marcat. După acest succes, Astra a urcat de pe locul 13 pe 11, cu 28 de puncte. Dinamo coboară de pe locul 11 pe locul 12, cu 26 de puncte.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:18 Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii” 17:09 VIDEOComentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!” 17:00 Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei 16:50 Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!” 16:32 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 martie 16:27 Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!” 16:24 Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat” 16:02 Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină 15:53 Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame” 15:45 Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 17:18
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii”
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”
Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 16:02
Dinamo şi UTA au primit sancţiuni drastice după bătaia de pe Arcul de Triumf! Decizie usturătoare a Comisiei de Disciplină
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere