Închide meniul

„Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 19:03

Reclamă
„Era băgat în combinații! Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs

Adrian Porumboiu și Istvan Kovacs / Hepta și Profimedia

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul mare arbitru român, care a deținut și clubul de fotbal FC Vaslui, nu a avut milă de centralul român al momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu l-a atacat pe arbitrul din Carei după meciul Barcelona – PSG 1-4, partidă în care Kovacs i-a eliminat pe Araujo și Xavi. Prestația românului a fost una controversată, iar presa spaniolă l-a taxat rapid pentru modul în care a gestionat partida.

Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs

Fostul patron al celor de la FC Vaslui a dezvăluit că, în trecut, Istvan Kovacs era implicat în „combinații” și că echipa din Moldova a pierdut un campionat din cauza centralului din Carei.

De asemenea, Porumboiu i-a criticat și prestația din Barcelona – PSG și a dezvăluit că Istvan Kovacs nu are un comportament adecvat pentru asemenea meciuri.

“Am văzut meciul, eu nu mă uit la meciurile pe care le arbitreaza Kovacs, dar am făcut o exceăție. Două echipe frumoase, bineînțeles, și PSG, și Barcelona, și sincer să fiu l-am văzut cap coadă, dar eu nu pot vorbi de arbitrul ăsta, pentru că am niște amintiri care îmi strică seara, apropo de cum arbitra niște meciuri.

Reclamă

A ajuns acolo și tot nu înțelege că trebuie să aibă un comportament la nivelul ăla, imediat să dea afară antrenorul. Stai puțin, poți să-l atenționezi civilizat, sunt atâtea metode, nu te apuci tu, buricul Pământului. El face și greșeli, am pierdut campionat din cauza lui, să nu-mi spună mie că nu era băgat în combinații. Acum e arbitru mare, se uită”, a spus Adrian Porumboiu, la sptfm.ro.

Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4

Florin Prunea i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4, din sferturile UEFA Champions League. Fostul internațional l-a criticat dur pe Xavi, dar și pe jucătorii de la echipa blaugrana. De asemenea, românul l-a eliminat și pe Xavi în a doua repriză.

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo în minutul 29, la scorul de 1-0, și a dat penalty pentru PSG. După această fază a început haosul pentru român, care era criticat dur la fiecare decizie luată.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea îl apără însă pe Istvan Kovacs și a spus că jucătorii Barcelonei, dar și Xavi, l-au tratat pe român cu un „aer de superioritate”.

De asemenea, fostul internațional a vorbit și despre observatorul partidei. Este vorba despre o cunoștiință a acestuia, Terje Hauge, care i-ar fi dat o notă mare centralului din Carei.

”Știi ce a fost cel mai deranjant? Aerul ăsta de superioritate al lor. Bun. echipe mari, Barcelona, PSG, dar nu poți să mă tratezi pe mine, chiar dacă sunt din România. Ce se gândeau ei? Bă, cine arbitrează? Un român…

Să-l înjuri așa? Aerul ăsta de superioritate… În momentul în care te comporți așa cu un arbitru din primul minut… Trebuia să mai dea unul afară.

Știi pe cine a avut observator de arbitru? Pe Terje Hauge, fostul mare arbitru norvegian. Eu îl cunosc. I-a dat o notă foarte mare.

Știi de ce? Pentru că arbitrii mari așa procedează, nu se lasă călcați în picioare. Aerul de superioritate cu care l-au tratat de la început. După eliminare, au fost și mai răi, săreau toți, câte cinci-șase”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și