Închide meniul

Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..”

Alex Ioniță Publicat: 17 aprilie 2024, 17:15

Reclamă
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..

Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona - PSG 1-4

Colaj cu Florin Prunea si Istvan Kovacs / Hepta - Profimedia

Florin Prunea i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4, din sferturile UEFA Champions League. Fostul internațional l-a criticat dur pe Xavi, dar și pe jucătorii de la echipa blaugrana. De asemenea, românul l-a eliminat și pe Xavi în a doua repriză

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo în minutul 29, la scorul de 1-0, și a dat penalty pentru PSG. După această fază a început haosul pentru român, care era criticat dur la fiecare decizie luată.

Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4

Florin Prunea îl apără însă pe Istvan Kovacs și a spus că jucătorii Barcelonei, dar și Xavi, l-au tratat pe român cu un „aer de superioritate”.

De asemenea, fostul internațional a vorbit și despre observatorul partidei. Este vorba despre o cunoștiință a acestuia, Terje Hauge, care i-ar fi dat o notă mare centralului din Carei.

”Știi ce a fost cel mai deranjant? Aerul ăsta de superioritate al lor. Bun. echipe mari, Barcelona, PSG, dar nu poți să mă tratezi pe mine, chiar dacă sunt din România. Ce se gândeau ei? Bă, cine arbitrează? Un român…

Reclamă

Să-l înjuri așa? Aerul ăsta de superioritate… În momentul în care te comporți așa cu un arbitru din primul minut… Trebuia să mai dea unul afară.

Știi pe cine a avut observator de arbitru? Pe Terje Hauge, fostul mare arbitru norvegian. Eu îl cunosc. I-a dat o notă foarte mare.

Știi de ce? Pentru că arbitrii mari așa procedează, nu se lasă călcați în picioare. Aerul de superioritate cu care l-au tratat de la început. După eliminare, au fost și mai răi, săreau toți, câte cinci-șase”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Și Ilie Dumitrescu l-a apărat pe Istvan Kovacs!

Ilie Dumitrescu l-a apărat pe Istvan Kovacs, după ce arbitrul român a fost criticat dur de antrenorul Barcelonei, Xavi. Kovacs i-a arătat cartonaşul roşu lui Xavi în timpul meciului.

”El a luat deciziile foarte corecte, în afara acelui contact la Gundogan. Poate ar fi trebuit să revadă acea fază. Apoi, toate celelalte decizii, începând de la Araujo, au fost foarte bune.

100% a fost fază de roșu acolo, este acoperit de regulament. N-a fost umăr la umăr, e din spate, l-a luat și cu mâna, l-a și atins cu piciorul”, a spus Ilie Dumitrescu, conform sursei citate anterior.

Ilie Dumitrescu a punctat că eliminarea lui Araujo a fost corectă. Totodată, a considerat just că arbitrul român l-a eliminat pe antrenorul Barcei, Xavi. Dumitrescu a susţinut însă că Istvan Kovacs trebuia să dea penalty în minutul 64, la un presupus fault asupra lui Gundogan în careu. Kovacs i-a dat galben pentru simulare jucătorului naţionalei Germaniei.

”Eu cred că Vitinha îl atinge cu genunchiul, cred. El e foarte bine poziționat și la faza asta. Plus că nici cei de la VAR nu i-au transmis nimic. 

E singura fază discutabilă. În rest, la cea cu Xavi… gestul făcut de Xavi, să dea cu piciorul, apoi cu ‘Madre’ și cu ce a mai spus pe acolo. 

11 metri la Dembele, super-corect”

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și