Închide meniul

„Era diabolic!” Dezvăluiri uluitoare despre Dan Petrescu: „Era atent la tine și când mergeai pe stradă, și cum țineai sticla de apă!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2022, 11:06

Reclamă
„Era diabolic! Dezvăluiri uluitoare despre Dan Petrescu: „Era atent la tine și când mergeai pe stradă, și cum țineai sticla de apă!

Dan Petrescu a câştigat patru titluri cu CFR Cluj

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu este aproape de al cincilea tiltu de campion în Liga 1, iar Marius Onofraș, team-managerul Politehnicii Iași, a făcut dezvăluiri de senzaţie despre „Bursuc”. Acesta a explicat cât de dur era antrenorul în perioada în care o pregătea pe Unirea Urziceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ono” a dezvăluit că Dan Petrescu era „diabolic” cu jucătorii săi. Tehnicianul era atent la tot ce făceau jucătorii pe teren, dar şi în afara acestuia. În 2009, cu Onofraș în echipă, „Bursucul” a făcut-o campioana României pe Unirea Urziceni.

Marius Onofraş, dezvăluiri uluitoare despre Dan Petrescu

„Dan Petrescu da, era diabolic din toate punctele de vedere. Pentru că nu lăsa absolut nimic la voia întâmplării. Era atent la tine și când mergeai pe stradă, și cum țineai sticla de apă, la ce ghete îți luai în picioare. Avea chestia asta de a fi foarte atent la micile detalii. Nu puteai să-l păcălești cu absolut nimic. Disciplina era numărul 1, pentru că așa trebuia să fie.

În rest, și-a modelat echipa după chipul și asemănarea lui. Echipă muncitoare, capul plecat tot timpul. Niciodată nu-i plăcea să iasă prea mult în evidență, să vorbească prea mult de echipa lui, nimeni nu trebuia să știe ce se întâmplă. Eram numai noi și atât”, a dezvăluit Marius Onofraş pentru radiohit.ro.

Basarab Panduru, cuvinte uriaşe la adresa lui Dan Petrescu

Basarab Panduru a avut cuvinte de laudă la adresa lui Dan Petrescu. Fostul internaţional român e de părere că este imposibil ca Dan Petrescu să nu fie apreciat, deşi jocul din punct de vedere estetic nu excelează. Panduru pariază pe faptul că Petrescu poate câştiga an de an titlul cu CFR Cluj.

Reclamă

”Nu ai cum să nu îl apreciezi pe Petrescu pentru felul în care câştigă campionatele în ultimii ani şi pentru felul în care probabil va mai câştiga campionate de acum încolo. Dar să te duci să vezi un meci de genul acesta mai degrabă te ia somnul decât să te bucuri.

Am impresia că parcă nu ai vrea să fii suporterul CFR pentru că te bucuri o dată pe an când câştigi campionatul. În rest, în cursul anului, nu e nicio mare bucurie.

Petrescu e şi bun. L-am auzit că nu vrea să plece de la CFR niciodată. Păi de ce să pleci? Câştigi campionatul în fiecare an fără probleme. De ce să pleci în altă parte? În fiecare an când antrenează, echipa câştigă campionatul”, a spus Basarab Panduru, despre Dan Petrescu, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și