Închide meniul

„Era o şansă să plece la naţională!” Cum au decurs negocierile dintre Dan Petrescu şi Neluţu Varga: „Discuţia cu patronul a fost mult mai amplă! Nu cred că s-a discutat de clauză”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 19:53

„Era o şansă să plece la naţională! Cum au decurs negocierile dintre Dan Petrescu şi Neluţu Varga: „Discuţia cu patronul a fost mult mai amplă! Nu cred că s-a discutat de clauză

Dan Petrescu a refuzat oferta de a deveni selecţionerul României

Hepta

Imediat după partida cu FC Argeş, câştigată de CFR Cluj cu scorul de 1-0, Dan Petrescu a anunţat că va avea o discuţie cu patronul Neluţu Varga pentru a lua o decizie cu privire la viitorul său. Deşi şansele erau mai mari ca să devină selecţioner, Dan Petrescu a decis să continue la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Bilaşco a dezvăluit că discuţia pe care Dan Petrescu a avut-o cu patronul Neluţu Varga a fost decisivă în ceea ce priveşte viitorul antrenorului.

Cum au decurs negocierile dintre Dan Petrescu şi Neluţu Varga

„Era o şansă, ştiam că îşi doreşte, orice antrenor îşi doreşte să antreneze la naţională. Erau nişte lucruri care se întâmplau, a fost o discuţie cu patronul, sunt nişte acţionari acolo la Cluj, au avut nişte discuţii clare înainte de discuţia cu naţională.

Aşa cum îl ştiam pe Dan şi ceea ce se întâmplă la Cluj, are susţinere totală din partea conducerii, toată lumea are încredere în capacitatea lui de a gestiona echipa. Trebuia să pună multe lucruri în balanţă, parcursul echipei care a fost impecabil. Afost o chestie pe care le-a spus o şi băieţilor, da, a discutat, nu se gândeşte, da 100% la CFR, vedem când se termină campionatul pentru că el vrea să aibă o discuţie cu patronul.

Discuţia cu patronul nu a fost legată numai de naţională, a fost unul dintre punctele discutate şi cred că a fost mult mai amplă. Ceea ce se întâmplă la club şi ce ne dorim să facem în continuare. Nu! Din ce ştiu eu, nicio secundă. Ştiu că patronul echipei şi-l doreşte foarte mult pe Dan în continuare, nu cred că s-a discutat de clauză, pentru că patronul şi-l dorea foarte mult pe antrenor”, a spus Marius Bilaşco pentru telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Mihai Stoica, savuros după ce Dan Petrescu a refuzat echipa națională

Mihai Stoica a avut o declarație savuroasă după ce Dan Petrescu, antrenorul rivalei CFR Cluj, a refuzat echipa națională. ”Aş fi contribuit la clauză!”, s-a amuzat managerul general al FCSB.

Mihai Stoica nu s-a ferit să recunoască că își dorea ca Dan Petrescu să plece de la campioana CFR Cluj. Managerul general al FCSB a avut o reacție savuroasă.

”Mi-aş fi dorit din toata inima ca Dan Petrescu să plece la naţională. Aş fi contribuit la clauză (n.r. râde). Este un antenor foarte bun. E geniu.

Reclamă 4 / 0/3

E in stare să sacrifice tot pentru un rezultat. Cu Hagi a ieşit din careu de câteva ori şi a câştigat. Despre ce vorbim. Tot ce s-a realizat la CFR se datorează lui”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Dan Petrescu a refuzat România! Anunţul făcut de Neluţu Varga

Dan Petrescu a refuzat România! Anunţul a fost făcut de Neluţu Varga. ”Am discutat. Nu pleacă nicăieri. Va continua la CFR Cluj”, a spus patronul lui CFR, citat de playsport.ro.

Azi a avut o întâlnire de urgenţă între Dan Petrescu şi Neluţu Varga, în care cei doi au vorbit despre CFR şi planurile de viitor. Astfel, clujenii l-au convins pe „Bursuc” să rămână în Gruia, pentru a lua titlul. Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au negociat personal cu antrenorul CFR-ului, dar Neluțu Varga nu a vrut să-i dea drumul decât dacă FRF i-ar fi plătit clauza de reziliere, lucru refuzat de FRF.

Recomandări
  • Dan Petrescu a refuzat oferta de a prelua naţionala României
  • Ce a discutat cu Neluţu Varga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și