Închide meniul

„Era un risc!” Marius Șumudică s-a speriat de echipa lui Adrian Mititelu! De ce a refuzat-o pe FC U Craiova 1948. „Nu a fost problema la bani”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 octombrie 2021, 20:26

„Era un risc! Marius Șumudică s-a speriat de echipa lui Adrian Mititelu! De ce a refuzat-o pe FC U Craiova 1948. „Nu a fost problema la bani

Marius Şumudică, după ce a refuzat-o pe FC U Craiova 1948

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marius Șumudică a explicat că nu s-a simțit capabil să preia o nouă echipă, după experiența trăită la CFR Cluj. Deși nu s-a pus problema banilor în negocierile cu Adrian Mititelu, și forma slabă a lui FC U Craiova l-a descurajat pe „Șumi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, după ce a refuzat-o pe FC U Craiova 1948

„Am refuzat astăzi oferta. Am avut o discuție cu băiatul domnului Mititelu, ieri am reușit să vorbesc și cu domnul Mititelu, mi-au făcut o ofertă… Era o ofertă sub ce mi-a oferit CFR Cluj, dar o ofertă pentru primii trei antrenori din Liga 1. Nu a fost problema de bani, le mulțumesc că s-au gândit la mine. Am analizat foarte bine alături de familie și de staff, mereu mă sfătuiesc cu ei, și am ajuns la concluzia că nu este momentul.

Din punct de vedere mental nu sunt foarte conectat, după ce mi s-a întâmplat la CFR Cluj, și simțeam că nu e momentul bun să preiau o altă echipă. FC U Craiova este în derivă acum, dacă vor mai pierde câteva meciuri va fi foarte dificil. M-am gândit foarte bine înainte să dau răspunsul.

Era un risc destul de mare să-mi asum să iau echipa din mers. Au condiții foarte bune, în România a devenit un lux pentru o echipă să aibă salariile plătite la zi”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

FC U Craiova 1948 a rămas luni fără antrenor, după ce s-a despărțit de Adi Mutu în urma eșecului cu rivala locală, Universitatea Craiova, scor 0-2. „Briliantul” i-a lăsat pe olteni pe FC U Craiova 1948 pe locul 13, fără victorie de la meciul cu Academica Clinceni, disputat pe 7 august. În total, FC U Craiova 1948 are doar două succese.

Reclamă

Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, de la care a fost demis după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League, 2-6 la general. Șumudică a lăsat-o pe CFR Cluj pe primul loc în campionat, cu 6 victorii din tot atâtea etape. Odată cu el, a fost dat afară și președintele Marian Copilu.

Flavius Stoican, noul antrenor de la FC U Craiova 1948

Imediat după ce a fost refuzată de Marius Șumudică, FC U Craiova l-a numit în funcție pe Flavius Stoican, fost antrenor la Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

”Nu-l cunosc foarte bine (n.r. – pe Flavius Stoican). A jucat acolo, știe ce înseamnă Craiova, poate să transmită o mentalitate de învigători. Poate să fie o alegere bună, dar cred că ei aveau nevoie de un antrenor cu experiență acum.

Reclamă 4 / 0/3

Un antrenor care să știe să se impună în fața grupului. Nu vreau să fiu înțeles greșit! Stoican poate să ajungă antrenorul anului, dar acum cred că este nevoie de un antrenor cu experiență”, a spus Șumudică, despre venirea lui Stoican la FC U Craiova, potrivit sursei citate.

Flavius Stoican ar urma să semneze miercuri un contract valabil pe un an de zile, cu drept de prelungire. Primul obiectiv ar fi scoaterea echipei de pe locurile retrogradabile. În acest moment, oltenii se află pe loc de baraj. Un apropiat al antrenorului a confirmat informația lansată în această seară, conform digisport.ro. Cele două părți au negociat astăzi, iar mutarea are șanse mari să se materializeze după ce s-au sistat negocierilor cu Marius Şumudică şi Eugen Neagoe.

Stoican ar urma să vină în Bănie alături de bunul prieten Bobi Verdeș, cel care ar urma să ocupe funcția de „secund”. Fostul atacant e un fan declarat al lui FC U Craiova 1948. Flavius Stoican este liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul Târgu Jiu. În ultimii ani, olteanul a pregătit echipe din liga secundă, după ce în trecut a avut două experiențe la Dinamo și una la Poli Iași, ambele pe prima scenă.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și