Închide meniul
NEWS ALERT

FC U Craiova 1948 şi-a găsit antrenor! Nume surpriză pentru banca oltenilor. S-a aflat cine îi ia locul lui Adrian Mutu

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 octombrie 2021, 19:39

  • FC U Craiova 1948 şi-a găsit antrenor!
  • Nume surpriză pentru banca oltenilor

Surpriză totală pe banca nou-promovatei FC U Craiova 1948. Flavius Stoican s-ar fi înţeles deja cu conducerea grupării din Bănie pentru a prelua echipa nou-promovată chiar de miercuri. Astfel, acesta il va înlocui pe Adrian Mutu care a rezistat doar 11 etape pe banca alb-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican, noul antrenor al lui FC U Craiova 1948

Flavius Stoican ar urma să semneze miercuri un contract valabil pe un an de zile, cu drept de prelungire. Primul obiectiv ar fi scoaterea echipei de pe locurile retrogradabile. În acest moment, oltenii se află pe loc de baraj. Un apropiat al antrenorului a confirmat informația lansată în această seară, conform digisport.ro. Cele două părți au negociat astăzi, iar mutarea are șanse mari să se materializeze după ce s-au sistat negocierilor cu Marius Şumudică şi Eugen Neagoe.

Stoican şi-ar fi ales şi noul secund

Stoican ar urma să vină în Bănie alături de bunul prieten Bobi Verdeș, cel care ar urma să ocupe funcția de „secund”. Fostul atacant e un fan declarat al lui FC U Craiova 1948. Flavius Stoican este liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul Târgu Jiu. În ultimii ani, olteanul a pregătit echipe din liga secundă, după ce în trecut a avut două experiențe la Dinamo și una la Poli Iași, ambele pe prima scenă.

Reclamă

Flavius Stoican are de tras pentru a redresa echipa olteană. FC U Craiova 1948 e pe 13 în clasament, cu doar 9 puncte obţinute după 11 etape. După pauza competiţională pentru echipa naţională, nou-promovata are doar meciuri grele. În următoarele trei etape are două deplasări, una pe terenul revelaţiei UTA şi cealaltă în Bucureşti, contra celor de la Rapid. Între cele două meciuri, oltenii mai joacă şi acasă cu Gaz Metan Mediaş.

Mai mult, cei de la FC U Craiova 1948 şi-a aflat astăzi şi adversarul din optimile Cupei României. Oltenii se vor bate pentru un loc în sferturile competiţiei cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe după ce au trecut în 16-imi de echipa de liga a doua Petrolul Ploieşti.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga! 21:49 LIVE VIDEOFC Porto – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY. Alex Dobre a fost introdus în teren! Gil Vicente – Sporting a fost 0-4 21:30 LIVE SCOREU Cluj – Petrolul 0-0. „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Duel „încins” pe Cluj Arena 21:27 Ucraina – România 2-1, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan, victorie mare contra Elinei Svitolina 21:23 „Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune 21:09 Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului 21:00 FotoWrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Imagini incredibile de la marea sărbătoare 20:36 Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal 20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova 19:54 Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lazslo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff
Liga 1 • 28 nov., 11:09
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova: „Mi-a fost ruşine! Am arătat jalnic”
Etapă de foc în Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo şi FCSB - FC U Craiova se joacă în aceeaşi zi
Liga 1 • 7 nov., 13:05
Etapă de foc în Liga 1: Universitatea Craiova – Dinamo şi FCSB – FCU Craiova se joacă în aceeaşi zi!
Mihai Stoica, verdict despre Alexandru Mitriţă
Liga 1 • 5 nov., 8:46
Mihai Stoica, verdict despre Alexandru Mitriţă: „A creat probleme mari la Universitatea Craiova!”
Adrian Mititelu, atac furibund după derby-ul Craiovei
Liga 1 • 5 nov., 8:20
Adrian Mititelu, atac furibund după derby-ul Craiovei: „Au stat ca nişte nesimţiţi! Este nepermis aşa ceva!”
Giovanni Constantino, prezentat oficial la FC U Craiova 1948
Liga 1 • 17 oct., 17:25
Giovanni Constantino, prezentat oficial la FC U Craiova 1948: „Am studiat mult echipa”. Ce a spus despre Adrian Mititelu