Închide meniul

„Eram de tot râsul!” După Gigi Becali, a venit rândul lui Mihai Stoica să se ia de Constantin Budescu: „Să-i explic eu asta! Nu are dreptate!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 0:08

„Eram de tot râsul! După Gigi Becali, a venit rândul lui Mihai Stoica să se ia de Constantin Budescu: „Să-i explic eu asta! Nu are dreptate!

Constantin Budescu a revenit la FCSB în această toamnă

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mai exact, Mihai Stoica a aflat că Budescu le-a cerut colegilor săi, în finalul partidei cu Farul, să meargă în careu la o lovitură liberă. Aceştia nu s-au conformat, spre mulţumirea managerului FCSB. Mihai Stoica este de părere că, în astfel de situaţii, cea mai bună soluţie este de a ţine de minge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a criticat pe Constantin Budescu

Să-i explic eu lui Budescu, că n-am ştiut de asta (n.r. – de faza respectivă). Am ştiut doar de meciul cu Clinceni, când a executat un corner şi era să iasă un contraatac şi să facem 3-3 cu Clinceni, eram de tot râsul. Aici Budescu nu are dreptate. Mingea trebuia ţinută, să nu riscăm să luăm gol„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

Constantin Budescu, criticat de Gigi Becali

Gigi Becali continuă să îl critice pe Constantin Budescu. Patronul lui FCSB a ținut să îl avertizeze din nou pe mijlocașul de 32 de ani.

Plecarea lui Edi Iordănescu ar fi fost forțată chiar de evoluția de pare a avut-o Budescu în remiza cu FC Voluntari. Finanțatorul vicecampioanei și-ar fi dorit ca jucătorul să fie schimbat mult mai repede. A rămas pe teren până în minutul 66, motiv care l-a înfuriat pe Becali.

Vreau golazo, nu circăraie! La Budescu mă refer, da! Ați văzut asta la Messi? Ați văzut asta la Cristiano Ronaldo? Călcâie, exterioare? Să joace numai așa? Nu cred. Nu se joacă așa dacă vrei să câștigi un meci. Trebuie să fii mereu serios, să nu-ți iei adversarul de sus.

Reclamă

Și la faza aceea în care Budescu trebuia să primească penalty, tot el a greșit. Pentru că s-a dus acolo să preia cu piciorul drept, se contorsionează. Nu era mai bine să pună stângul, să protejeze mingea, lua și fața adversarului și poate era gol. Inclusiv la această fază s-a văzut o superficialitate a lui„, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Constantin Budescu nu este dispus să mai rămână la FCSB

Budescu nu este dispus să mai accepte să fie călcat în picioare de Becali și vrea să plece de la FCSB. Din informațiile AS.ro, „magicianul” și-a anunțat deja agentul să-i caute echipă pentru a pleca încă din iarnă de la formația pregătită de Edi Iordănescu.

Internaționalul român ar putea să se întoarcă la Petrolul. „Lupii galbeni” trec printr-un moment extraordinar și și-au asigurat deja prezența în play-off-ul din Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Budescu am vorbit și ieri și vom analiza după ce vom încheia campionatul situația lotului„, a spus președintele celor de la Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

Budescu a fost adus la FCSB la dorința lui Gigi Becali, cei doi având o relație foarte bună. Finanțatorul echipei a anunțat faptul că „Budi” are un salariu de 25.000 de euro pe lună. După doar câteva săptămâni, Becali s-a săturat de Budescu.

Recomandări
  • Mihai Stoica, critici pentru Budescu
  • Ce l-a nemulţumit pe managerul general FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și