Închide meniul

Constantin Budescu revine la prima dragoste! Anunțul făcut după ce Gigi Becali l-a trecut pe „lista neagră” la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2021, 14:25

Constantin Budescu revine la prima dragoste! Anunțul făcut după ce Gigi Becali l-a trecut pe „lista neagră la FCSB

Constantin Budescu a plecat de la FCSB

Hepta

Constantin Budescu a crescut la juniorii celor de la Petrolul. El s-a transferat la Astra în februarie 2011, pe vremea când echipa lui Ioan Niculae juca la Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu ar putea ajunge la Petrolul

Acum, Petrolul este pe val în Liga 2, cu 12 victorii la rând și locul de play-off deja asigurat. Budescu ar putea fi prima mare lovitură dată de „Lupii galbeni” dacă reușesc promovarea.

„Cu Budescu am vorbit și ieri și vom analiza după ce vom încheia campionatul situația lotului”, a spus președintele celor de la Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

De când s-a întors la FCSB, Budescu a adunat 7 meciuri în toate competițiile și a înscris un gol. 25.000 de euro este salariul lui „Budi” la vicecampioana României, după cum a anunțat Gigi Becali.

Citește și:

Gigi Becali l-a criticat pe Constantin Budescu

Patronul de la FCSB l-a criticat dur pe Constantin Budescu și susține că de aici ar fi plecat nemulțumirea lui, care ulterior a dus la despărțirea de antrenorul Edi Iordănescu. Becali a dezvăluit că, în meciul cu FC Voluntari (0-0), l-ar fi schimbat pe Budescu de la pauză, dacă decidea el.

Reclamă

„Eu nu am atacat pe nimeni, eu am fost întrebat și mi-am spus pe față nemulțumirea. Am spus că am câștigat șapte meciuri de la Dumnezeu, am spus că CFR joacă mai bine.

N-am spus că sunt nemulțumit de Edi. Nemulțumirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 67, că eu îl schimbam la pauză.

Eu l-am vrut pe Budescu, Edi nici nu l-a vrut, că a zis că o să aibă probleme, că nu știu ce. Eu îl știam, dar n-am crezut niciodată că poate să dea șapte exterioare. Nu știu eu de sistem, dar nu stăm după Budescu. Pe mine mă interesează să joace echipa”, a declarat Becali la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Constantin Budescu revine la prima dragoste
  • Unde ar putea ajunge, după ce Gigi Becali l-a criticat la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și