Închide meniul

Eric, amintire genială cu Dan Petrescu: „Mister, vrei să alerg sau să joc fotbal? Că, dacă e, mă duc la atletism!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2023, 14:53

Eric, amintire genială cu Dan Petrescu: „Mister, vrei să alerg sau să joc fotbal? Că, dacă e, mă duc la atletism!”

Eric de Oliveira este străinul cu cele mai multe goluri marcate în România

Eric de Oliveira, într-un interviu/ Antena Sport

Eric a povestit o amintire genială cu Dan Petrescu. Brazilianul a dezvăluit un dialog fabulos pe care l-a avut cu antrenorul lui CFR Cluj. „Bursucul” n-a avut încredere să-l transfere pe Eric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric a povestit că Dan Petrescu a fost reticent când a venit vorba de transferul său. „Bursucul” nu credea că brazilianul poate să facă față în echipa lui din punct de vedere fizic. Eric a oferit atunci un răspuns fabulos.

Eric, amintire genială cu Dan Petrescu

„De când îl ştiu eu, nu lasă de la el. Trebuie să fii exact „pe muncă”. Eu am auzit de la el că vrea să mă aducă de la Voluntari, într-o iarnă. L-am întrebat «De ce nu mă aduci?» și a zis «Nu sunt sigur că poţi să alergi».

Iar eu am spus «Mister, vrei să alerg sau vrei să joc fotbal? Că, dacă e, mă duc la atletism». Și am început să râdem acolo.

Mu vreau să fac o comparație între el şi Hagi. Dan Petrescu e pe muncă, pe forţă. Hagi e şi el pe muncă, dar şi pe talent. Trebuie să şi joci. Că dacă te duci acolo și ești paralel cu mingea, frate…

Reclamă

Poţi să spui că în ultimii 15 ani nu am avut la CFR un mijlocaş creativ. Hai să zicem că Emmanuel Culio era «mingicar»”, a spus Eric, conform primasport.ro.

Eric de Oliveira, mărturisiri cu ochii în lacrimi

Eric a trecut prin momente grele în 2022. Fostul fotbalist a fost transportat de urgenţă la spitalul din Târgu Mureş, după ce a suferit un blocaj renal. A fost supus unei intervenţii de angiografie, dar nu a scăpat de probleme.

Pe lângă acele probleme de sănătate, Eric se luptă şi cu depresia. Nu mai poate juca fotbal nici măcar cu prietenii.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea îl știe pe Eric zâmbitor, dar e greu să mai fiu Eric de acum ceva vreme. Offf, s-au acumulat multe. Am intrat într-o depresie! Din cauza modului în care m-am lăsat de fotbal. Am fost surprins…

Mă așteptam să merg la doctor și apoi să revin la fotbal, însă n-a fost așa. Un medic mi-a pus un stent la picior și din momentul ăla eu n-am mai putut să joc! A fost finalul. Acum, de exemplu, nu pot să fac nici măcar 50 de metri pentru că mă dor picioarele, se umflă. Când mi-am dat seama că nu voi mai putea juca fotbal am intrat în depresie!

Doar familia mă poate ajuta să ies din depresie! Familia a fost pilonul principal care m-a ținut… Soția mea a suferit foarte mult în această perioadă. Mulți pe care-i consideram prieteni au uitat de mine. Mergem înainte, nu e nicio problemă, asta e„, a declarat Eric de Oliveira pentru gsp.ro.

Eric ar putea avea un picior amputat

Fotbalistul care a jucat 222 de meciuri în Liga 1 a făcut şi un anunţ teribil. Există riscul ca un picior să îi fie amputat.

E ciudat că medicii nu știu, îmi spun doar că am o arteră înfundată. Mi-au desfundat-o de trei ori până acum. Apoi mi s-a spus că am tromboflebită, mi se îngroașă sângele și trebuie să iau anticoagulante. Din păcate nu văd rezultate, nicio îmbunătățire.

Dacă situația de la piciorul meu stâng se agravează în următoarea perioadă există posibilitatea să-mi fie amputat! E greu… Sunt în lumea mea și uneori cred că e mai bine să fiu singur. Merg înainte, încerc să nu mă plâng prea mult. Dumnezeu mi-a dat atâtea, iar dacă acesta este modul prin care trebuie să trec ca să revin, o să trec!„, a mai spus fotbalistul brazilian.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și