Închide meniul

Eșec usturător pentru Cristi Chivu la Inter U18! Românul a ratat calificarea în finala campionatului

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2021, 12:50

Reclamă
Eșec usturător pentru Cristi Chivu la Inter U18! Românul a ratat calificarea în finala campionatului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Cristi Chivu, prima dezamăgire din cariera de antrenor

Echipa U18 a clubului Inter Milano, antrenată de fostul internaţional Cristi Chivu, a ratat calificarea în finala campionatului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu a ratat finala campionatului cu Inter U18

Inter a terminat pe primul loc sezonul regulat, cu cinci puncte avans faţă de a doua clasată. Echipa lui Chivu a jucat în semifinalele play-off-ului campionatului cu Genoa, locul 4 la finalul sezonului regulat, la 14 puncte de milanezi.

Cu toate acestea, Genoa s-a impus cu 2-1 (1-1) în semifinala de la Cesena. În cealaltă semifinală, AS Roma a învins Atalanta, cu scorul de 6-0, şi va juca finala cu Genoa.

În ciuda acestui rezultat, Chivu, 40 de ani, ar putea fi promovat ca antrenor al echipei Primavera a clubului Inter.

Cristian Chivu a jucat la Inter în ultimii 7 ani ai carierei, între 2007 şi 2014. El a devenit antrenor la 4 ani după retragere, în 2018, când a preluat grupa U14. A trecut după un singur an la Inter U17, iar din 2020 îi pregăteşte pe puştii de la U18.

Reclamă
Reclamă

Chivu are licență PRO

Cristi Chivu și-a luat licența PRO. Fostul intrenațional a absolvit cursurile celebrei școli de antrenori de la Coverciano și a fost coleg cu multe nume mari din fotbalul italian.

Printre colegii celebirii care și-au luat licența PRO în același timp cu Chivu se numără și antrenorul lui Juventus, Andrea Pirlo, dar și Luca Toni, Thiago Motta, Vincenzo Italiano și Morgan De Sanctis.

Chivu a început cursurile pentru licența PRO, la Coverciano, în septembrie 2019 şi le-a terminat în iunie 2020. Acestea au presupus 240 de ore de lecţii, iar ultimele au fost ținute online, din cauza pandemiei de COVID-19.

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și