Închide meniul

”Au întrebat despre el!” Giovanni Becali, ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu + Fanii lui Dinamo, puși la zid: ”Cum să fii terorizat? Putea cere să fie pus pe liber!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 ianuarie 2022, 15:35

”Au întrebat despre el!” Giovanni Becali, ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu + Fanii lui Dinamo, puși la zid: ”Cum să fii terorizat? Putea cere să fie pus pe liber!”

Giovanni Becali, ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

  • Giovanni Becali, ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu
  • Fanii lui Dinamo, puși la zid după ce l-au umilit pe fotbalist

Giovanni Becali, ultimele detalii despre transferul lui Deian Sorescu

”E un interes din partea Craiovei, bănuiesc că un jucător de nivelul lui este interesant pentru orice echipă de la noi. Nu ştiu dacă a făcut Craiova vreo ofertă oficială. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

(n.r. e adevărat că Dinamo cere peste un milion de euro pentru el?) În jur de, sau peste, depinde. Poţi să ceri, dar dacă nu vine nicio ofertă mai laşi, dar în jur de un milion. (n.r. au fost discuţii din România?) Au întrebat despre el, dar de la întrebat până la rezolvat e cale lungă”, a declarat Giovanni Becali pentru telekomsport.ro.

Fanii lui Dinamo, puși la zid după ce l-au umilit pe Deian Sorescu

Agentul de jucători a comentat și episodul cu Deian Sorescu de la Mioveni. Ultrașii l-au dezbrăcat de tricou pe Sorescu după un nou eșec.

Reclamă

E într-un moment al carierei complicat, s-a întâmplat şi ce s-a întâmplat cu suporterii. Oricât de ataşat ai fi de club, când ţi se întâmplă ce se întâmplă, el încă e un băiat prea bun, care nu apelează la alte căi regulamentare. De ce să nu existe căi regulamentare la care să apeleze? Când eşti terorizat de nişte suporteri care cred că iubesc Dinamo în felul ăsta… se păcălesc. 

<<Vedeţi-vă de treabă, că UEFA şi FIFA nu se joacă cu lucruri de genul>>. Ar putea cere să fie pus pe liber, dar nu o face pentru că e un băiat ok. 

Reclamă

El vrea să plece într-un mod cinstit, nu vrea să apeleze la diverse lucruri. În afară, dacă se întâmpla asta, era liber în două săptămâni. Cum să fii terorizat de nişte suporteri care cred că ei fac legea?”, a mai spus Giovanni Becali.

Citește și:

Dinamo dă lovitura! Deian Sorescu pleacă în această iarnă

Deian Sorescu pleacă de la Dinamo, în această iarnă. Jucătorul cotat la 1.9 milioane de euro are oferte din Polonia, din Ekstraklasa (n.r . – prima ligă), și de la Universitatea Craiova.

Cristian Cernodolea, cel care l-a reprezentat pe jucătorul de 24 de ani în ultima perioadă, susține că, în următoarele zile, vom ști destinația jucătorului cu cinci selecții la echipa națională a României.

Reclamă 4 / 0/3

”Cluburile poloneze se interesează de Deian încă din vara trecută. Este internațional al României, vrea să evolueze la cel mai înalt nivel și este gata să schimbe clubul.

Indiferent dacă va fi vorba despre un club din Polonia, o echipă puternică din România sau din altă țară. Nimic nu este sigur în acest moment. Vă pot spune mai multe în zilele următoare”, a spus Cernodolea, conform digisport.ro, care citează weszlo.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă