Închide meniul

„Este o foame destul de mare la Craiova pentru trofee!” Promisiunea pe care Dan Nistor le-a făcut-o fanilor olteni, la început de an

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2022, 17:16

„Este o foame destul de mare la Craiova pentru trofee! Promisiunea pe care Dan Nistor le-a făcut-o fanilor olteni, la început de an

Dan Nistor, mesaj categoric după Sepsi - Universitatea Craiova 0-1

Dan Nistor , în tricoul Universității Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Nistor le promite fanilor Universităţii Craiova că va trage tare pentru un trofeu în acest sezon. Mai mult, Nistor speră ca echipa sa să recupereze din diferenţa de 25 de puncte şi faţă de CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor vrea un trofeu cu Universitatea Craiova

„Să sperăm că vom urca în clasament, pentru că, din punctul meu de vedere, locul nostru nu este aici. În primul rând, publicul este senzațional, avem condiții foarte bune, este cam singurul club din România care se ridică la un nivel foarte mare.

Mi-aș dori să le ofer fanilor un trofeu în acest an, merită acest lucru. Este o foame destul de mare la Craiova pentru trofee. Ne va aștepta un retur foarte greu, trebuie să strângem din dinți. Ar trebui să fim mai atenți la finalizare, pentru că am ratat foarte multe ocazii în tur, cu foarte mare ușurință. Cred că suntem pe drumul cel bun”, a spus Dan Nistor pentru site-ul oficial al clubului.

Citește și:

Mihai Rotaru, mesaj clar despre postul lui Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru trage un semnal de alarmă după ce Universitatea Craiova a ajuns să tremure pentru un loc de play-off. Oltenii sunt la 25 de puncte de liderul CFR Cluj, iar şeful lor se gândeşte chiar şi la retrogradare.

”Nu există cu dacă. Dacă vom continua așa, vom retrograda, e simplu. Nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial din toate punctele de vedere. Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova.

Reclamă

Nu luăm în calcul schimbarea antrenorului. Avem încredere că totul se poate rezolva, pentru că echipa, în afara meciului cu UTA, și-a dominat adversarii. Am dominat-o pe FCSB, care a câștigat în minutul 93 după ce noi am avut ocazii mari în repriza a doua”, a declarat Mihai Rotaru, citat de digisport.ro.

Cu nouă etape rămase de disputat din sezonul regulat, Universitatea Craiova e pe locul 5, la egalitate de puncte cu echipele ce ocupă poziţiile 6 şi 7, Farul Constanţa şi Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și