Închide meniul

„Este o victimă!” Gigi Becali, tras la răspundere în cazul Andrei Vlad: „Marile echipe, așa cum se pretinde FCSB, nu își permit să promoveze portari!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 martie 2022, 20:50

„Este o victimă! Gigi Becali, tras la răspundere în cazul Andrei Vlad: „Marile echipe, așa cum se pretinde FCSB, nu își permit să promoveze portari!

Andrei Vlad, "oaia neagră" de la FCSB

Profimedia

Gigi Becali, tras la răspundere în cazul Andrei Vlad

„Am lucrat un pic cu el și mă simt dator să zic câteva cuvinte. În primul rând, eu cred că este o victimă. Marile echipe, așa cum se pretinde și este și FCSB, nu își permit să promoveze portari. Când ai echipă la obiectiv, este postul pe care este bine să-l eviți când vrei să promovezi tineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarii se maturizează mai târziu și este un grad foarte important de risc. Sunt și excepții, dar așa fac și marile echipe. În privința lui s-a greșit de cel puțin două-trei ori prin deciziile luate. Una, a fost prea devreme băgat, la 20 de ani a început să joace. Este o vârstă extrem de fragedă pentru un portar. Și marii portari ai noștri au plecat (n.r. – la acea vârstă): Stelea la Iași, Prunea la Cluj, era foarte greu.

Este un cadru special la FCSB, mai ales când ești atât de tânăr, ca portar. Apoi, când a greșit nu a fost schimbat. Iarăși nu s-a luat decizia de a pleca undeva. Dacă juca un an sau doi în altă parte, putea face mai multe. Când și-a revenit puțin și a greșit din nou este atât de dur criticat. Este foarte greu să-l aduci pe linia de plutire. Eu, mai degrabă, cred că este o victimă”, a declarat Narcis Răducan pentru digisport.ro.

Adio, Andrei Vlad! Gigi Becali nu mai are încredere în el: „Mi-e frică, face niște gafe…”

FCSB a câştigat meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, cu Ştefan Târnovanu titular în poartă. Goalkeeper-ul de 21 de ani i-a luat locul lui Andrei Vlad, care a comis o greșeală monumentală în partida cu FC Argeș, din etapa precedentă.

Gigi Becali l-a scos din lotul FCSB-ului pe Vlad și spune că va fi foarte greu să redevină titular. Patronul clubului din Berceni a explicat de ce consideră că Ştefan Târnovanu oferă mai multă siguranţă decât Andrei Vlad.

Reclamă

„E greu să te mai întorci în echipă. Mi-e frică, face niște gafe… Mai ales acum, pe final (n.r. – în play-off), e greu. Şi plus de asta, la Târnovanu văd joc de picior mai bun.

Vlad are o ezitare. Vrea să paseze, nu mai pasează. Se face că o prinde cu o mână și o prinde cu cealaltă mână că nu i-a convenit unde să dea. Dar la Târnovanu am văzut, vine mingea la el și o dă imediat. Târnovanu e mai implicat și mai înfricoșător pentru adversari. E şi mai înalt”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și