Închide meniul

"Este obligatorie purtarea măștii în avion și aeroport!" Reguli stricte pentru a preveni răspândirea Covid-19

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2020, 11:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reclamă
"Este obligatorie purtarea măștii în avion și aeroport!" Reguli stricte pentru a preveni răspândirea Covid-19

Bestimage / JB Autissier via Hepta

Protocol cu reguli stricte impus de UEFA

CFR Cluj, Universitatea Craiova, FCSB și Botoșani sunt echipele calificate în competițiile europene. Toate acestea se vor supune regulilor impuse de UEFA. Jucătorii și ceilalți membri din staff vor fi obligați să poarte mască și în avion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: ”Este obligatorie purtarea măștii în avion și aeroport”

Avem un protocol UEFA pe care trebuie să îl respectăm. Toate echipele trebuie să se deplaseze cu avion charter, să reducem întâlnirile cu alte persoane în avion și aeroport. Este obligatorie purtarea măștii în avion și aeroport. 

Toți membrii unui club vor fi testați cu 2 zile înainte de meci la niște laboratoare alese de UEFA. Vor fi proceduri și în ceea ce privește autocarul. Accesul trebuie să se facă pe ușa din mijloc, șoferul trebuie să fie testat, iar între el și pasageri o să se afle un geam. Toate acestea se va face pentru a proteja jucătorii”, a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF, pentru Pro X.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:27 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și