Închide meniul

"Este ruşinos unde s-a ajuns!" Conducerea CFR-ului, făcută praf de un fost jucător al clujenilor. Ce spune de plecarea lui Ţucudean

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 iulie 2020, 13:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

"Este ruşinos unde s-a ajuns!" Conducerea CFR-ului, făcută praf de un fost jucător al clujenilor. Ce spune de plecarea lui Ţucudean

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES

George Țucudean e out de la CFR

Fostul jucător al feroviarilor în perioada 2010-2015, Ionuţ Rada, îi critică pe conducătorii din Gruia pentru neplata salariilor, dar şi pentru modul în care l-au îndepărtat pe George Ţucudean. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Este rușinos că s-a ajuns că o echipa care face atâtea puncte în Europa să fie din nou amenințată de întârzierea plății salariilor. Tucudean a fost golgheterul echipei doi ani, a fost la națională și acum pleacă pe ușa din dos. Conducerea și antrenorul s-au văzut cu sacii în căruță și apoi nu l-au mai respectat pe Tucudean. 

Nu așa îi arăți respect unui jucător, trebuie să îl înțelegi atunci când traversează o perioada grea în viața personală. E ciudat să nu ții un atacant precum Ţucudean, în condițiile în care finalul de campionat va fi foarte greu. 

Dacă era un jucător mai puțin important, înțelegeam să nu i se prelungească înțelegerea până la finalul sezonului. Dar cu Ţucudean trebuia să se ajungă la un numitor comun, totuși e golgheterul din ultimele două sezoane. 

Nu am jucat alături de el, dar îmi amintesc golurile importante pe care le-a marcat și prin care a adus titluri la Cluj. Nu poți uita ce au făcut anumiți jucători pentru club, nu te poți concentra doar pe partea financiară. Sunt jucători care vin din străinătate, care fac numai prostii și conducătorii se plâng. 

Reclamă

Poate este o compensație, pentru că oamenii de calitate nu sunt respectați de către cluburi. Lucrurile de genul asta se întorc împotriva ta.” a declarat Ionuț Rada pentru ProX.

Cu patru etape rămase de disputat din play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova este pe primul loc, cu 38 de puncte, iar CFR a căzut pe doi, cu 37 de puncte. Astra completează podiumul (29 de puncte).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și