Închide meniul

Eugen Trică, făcut praf după revenirea la FC U Craiova! ”Unii dintre antrenori își mai calcă și pe onoare sau pe cuvânt. E ca în Lolek și Bolek”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2021, 10:37

Eugen Trică, făcut praf după revenirea la FC U Craiova! ”Unii dintre antrenori își mai calcă și pe onoare sau pe cuvânt. E ca în Lolek și Bolek”

Eugen Trică a fost demis demis de la FC U Craiova 1948

Hepta

”Mi-e simpatic Eugen, suntem prieteni. În primul rând, dacă a promovat atunci nu trebuia să-l schimbi. Trebuia să-i dai o șansă. A preluat echipa în Liga 2 și a făcut o treabă extraordinară. Îmi vine să râd pentru că am văzut declarația lui Eugen: În viața mea nu voi mai antrena Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu poți să zici asta. Cu siguranță a zis la nervi și el atunci. Știm cum e, în viață, unii dintre antrenori își mai calcă și pe onoare sau pe cuvânt și se duc și antrenează pentru că trebuie să antrenezi și n-au ce să facă. E ca în Lolek și Bolek (n.red. – râde). Probabil și Eugen și-a călcat pe mândrie și a zis: Ce-a fost, a fost!”, a spus Miriuță, citat de looksport.ro.

Citește și:

FC U Craiova l-a demis pe Flavius Stoican

Flavius Stoican i-a luat locul lui Adrian Mutu la cârma oltenilor, la începutul lui octombrie, dar a rezistat mai puțin de o lună. După un conflict cu Adrian Mititelu, acesta a fost dat afară.

Stoican a stat pe banca lui FC U Craiova 1948 4 meciuri până acum, trei în Liga 1 şi unul în Cupă. Pe lângă eliminarea cu Sepsi (0-1), el a mai înregistrat o victorie (2-0 cu Gaz Metan), un eşec cu UTA (0-1) şi un egal cu Rapid (0-0).

Adrian Mititelu este cel care a propus despărţirea de Stoican, după ce acesta nu ar fi respectat anumite „ordine” venite direct din închisoare, înaintea meciului cu Sepsi, pierdut în Cupa României, 0-1.

Reclamă

”Este inadmisibil. Nicăieri în lume nu se întâmplă așa ceva. De aceea sunt foarte puțini antrenorii care au o discuție ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Pentru că majoritatea nu au câștigat bani în cariera lor de fotbaliști. Și atunci depinzi de ăia 5000 – 6000 care îți vin pe lună și te faci „ghiocel”. Ăsta e adevărul.

Nu știu ce contract a avut Stoican, dar eu nu lăsam niciun leu. Schimbi trei antrenori în câteva luni? Lasă-l pe Adi Mutu până în iarnă și după șase luni iei o decizie. Ce să facă și Adi Mutu în două luni de zile? Lasă-l până la iarnă și vezi lucrurile negative, pozitive, locul pe care este echipa, ce obiectiv ai avut în primele șase luni. Nu îl dai afară, îl aduci pe Stoican și acum pe Eugen. Toată lumea e bulversată acolo. Aici este bătaie de joc”, a mai spus Miriuță.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Eugen Trică a revenit la FC U Craiova 1948
  • Trică fusese dat afară după ce a promovat în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și