Închide meniul

Eugen Trică îl înţeapă pe Adrian Mutu: „Nu a demonstrat în totalitate!” Ce a spus despre debutul fiului său la Universitatea Craiova

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2021, 22:54

Eugen Trică îl înţeapă pe Adrian Mutu: „Nu a demonstrat în totalitate! Ce a spus despre debutul fiului său la Universitatea Craiova

Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

Eugen Trică

  • Eugen Trică îl înţeapă pe Adrian Mutu
  • Ce a spus despre debutul fiului său la Universitatea Craiova

Eugen Trică îl înţeapă pe Adrian Mutu, succesorul său de la FC U Craiova 1948. Tehnicianul care a promovat echipa lui Adrian Mititelu este de părere că „Briliantul” nu a demonstrat încă în antrenorat, însă va avea şansa să o facă în viitorul sezon al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică îl înţeapă pe Adrian Mutu: „Nu a demonstrat în totalitate!”

”Mă bucur pentru Adi, este un antrenor bun, a demonstrat la tineret, dar încă nu a demonstrat în totalitate. Are șansa acum la Universitatea Craiova să demonstreze că este un mare antrenor și să ducă această echipă acolo sus, unde își doresc toți suporterii. A fost decizia lor, o respect, am reușit promovarea după o muncă titanică, asta contează în momentul de față”, a declarat Eugen Trică, potrivit Digi Sport.

Eugen Trică
SportPictures / SportPictures via Hepta

Ce a spus Eugen Trică despre debutul fiului său, Atanas, la Universitatea Craiova

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, a jucat primul meci pentru Universitatea Craiova. Tânărul fotbalist a fost introdus de Marinos Ouzounidis în minutul 88 al remizei cu Academica Clinceni 0-0.

Reclamă

Mama sa, Lorena Balaci, fiica legendarului Ilie Balaci, a izbucnit în lacrimi când și-a văzut fiul intrând pe teren. Eugen Trică nu a fost prezent la meci.

„Atanas Trică a debutat, un debut de moral de încredere, din toate discuțiile mele cu el l-am încurajat, trebuie să muncească ca să devină fotbalist.

Reclamă

Calități are, un fizic impresionant, este un pur număr 9 ceea ce a dispărut în ultima vreme, cu muncă ajunge fotbalist, nu trebuie să o lase mai ușor”, a mai spus Eugen Trică.

Citește și:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, impresionat de Craiova lui Adrian Mititelu: „Domne’, ăştia se mişcă bine!”

Dumitru Dragomir este impresionat de Craiova lui Adrian Mititelu, care a şi-a adus un nou conducător şi un nou antrenor, după ce a obţinut promovarea în prima ligă la capătul unei aşteptări de 11 ani.

„Domne’, ăştia se mişcă bine! L-au luat pe Puşcaş, care e unul dintre cei mai buni preşedinţi din ţară. Lângă el, l-au luat şi pe Mutu. Înseamnă că au un marketing bun”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul şef al LPF este convins că vor urma şi multe transferuri la FC U Craiova, care a renunţat la aproape jumătate diin lot.

„Se duce Mutu fără să aibă siguranţa transferurilor?! Mutu, unul din cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut ţara, are experienţă. Numai cu echipa cu care a promovat nu poate să aibă rezultate. Dar, având bani, poţi să aduci jucători absolut extraordinari, care sunt acum liberi de contract”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4