Închide meniul

Eugen Trică, OUT de la Craiova! Anunţul oficial făcut de FC U Craiova 1948

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 13:52

Eugen Trică, OUT de la Craiova! Anunţul oficial făcut de FC U Craiova 1948

Facebook FC U Craiova 1948

Eugen Trică, OUT de la Craiova!

„Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră.”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a alb-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică, OUT de la Craiova! Anunţul oficial făcut de FC U Craiova 1948

Eugen Trică a sărbătorit alături de suporterii şi jucătorii lui FC U Craiova, după ultima etapă din Liga. Totuşi, Mircea Bornescu susţinea că sunt şanse ca acesta să plece din Bănie.

„Încă nu se știe dacă Eugen Trică rămâne. El are contract până la finalul acestui sezon, după care va exista o negociere și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat preşedintele Mircea Bornescu, potrivit digisport.ro.

Şi antrenorul a recunoscut relaţia rece cu şefii clubului. „Situație mea este incertă, să vedem ce se va întâmpla de mâine încolo. Deocamdată ne bucurăm alături de suporteri. Vă rog să încetați cu aceste zvonuri (n.r. despre o trecere la CSU Craiova), eu cer să fiu respectat”, a spus Trică.

Reclamă

Eugen Trică, şef de galerie la FC U Craiova

Trică a fost şef de galerie şi a cântat cu sutele de fani strânşi în afara stadionului. Din declaraţii, parcă simţea că va fi dat afară de la club. „Pentru momentele astea te apuci de fotbal, pentru momentele astea te apuci de antrenorat, pentru medalii și pentru tricoul de campion.

Au fost momente dificile în acest sezon, am suferit. Le mulțumesc suporterilor, știu că mă susțin, ei m-au adus la echipă. Mi-am luat o pauză după prima despărțire, dar oamenii de aici au făcut o treabă bună şi m-au readus la echipă”, a spus Eugen Trică, după meciul de duminică, pentru aceeaşi sursă.

Promovarea celor de la FC U Craiova 1948 este una istorică. O echipă patronată de Adrian Mititelu revine în Liga 1. Marii rivali ai echipei lui Adrian Mititelu sunt chiar la Craiova. Se anunţă un derby nebun în Liga 1 între echipa lui Mihai Rotaru şi cea a lui Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Eugen Trică, OUT de la Craiova
  • Trică a promovat echipa lui Mititelu în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și