Închide meniul

EXCLUSIV | Academica Clinceni chiar e echipă de playoff! :) "Derby-ul" cu Universitatea Craiova, pe Arena Naţională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 15:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

EXCLUSIV | Academica Clinceni chiar e echipă de playoff! :) "Derby-ul" cu Universitatea Craiova, pe Arena Naţională

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Academica Clinceni - Universitatea Craiova se va disputa pe Arena Naţională

Academica Clinceni se află pe locul 5, cu 33 de puncte. În ultima etapă a detonat bomba campionantului. A învins FCSB chiar pe Arena Naţională, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest context, ilfovenii au decis ca şi meciul cu Universitatea Craiova să se dispute tot pe Arena Naţională. Sursele AS.ro susţin că principalul motiv care a stat la baza acestei decizii a fost calitatea bună a gazonului. 

The Expendables! Grupul roș-albaştrilor de la Clinceni, mesaj după victoria uriaşă cu FCSB

Academica Clinceni a oferit surpriza etapei. Formația lui Ilie Poenaru a învins FCSB, cu scorul de 1-0, iar la final, foștii jucători ai roș-albaștrilor au făcut o poză de grup. "The Expendables!", a fost mesajul lui Florin Gardoș.

Adi Popa, Raul Rusescu, Paul Parvulescu și Florin Gardoș au evoluat împotriva fostei lor echipe. Cei patru, alături de Cristian Tănase, au scris istorie pentru echipa lui Gigi Becali, iar ulterior au fost renegați de finanțatorul FCSB.

Gardoș, Popa, Rusescu și Pârvulescu s-au fotografiat împreună în vestiar, imediat după meci, iar primul a postat fotografia pe rețelele de socializare, cu titlul "The Expendables" făcând referire la celebrul film în care joacă Stallone, Schwarzenegger, Statham, Jet Li, Bruce Willis și mulți alți actori celebri, dar care au o vârstă mai înaintată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și