Închide meniul

EXCLUSIV | Adi Mutu, salvarea lui Dinamo? Ce a făcut fostul atacant pentru echipa sa de suflet

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2020, 13:28

EXCLUSIV | Adi Mutu, salvarea lui Dinamo? Ce a făcut fostul atacant pentru echipa sa de suflet

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Adrian Mutu ar putea contribui la salvarea lui Dinamo

Dinamo are nevoie urgentă de suma de 180.000 de euro pentru a primi licența pentru Liga 1. Ionuț Negoiță a anunțat că n-are de gând să se mai implice financiar, iar suporterii au început deja să strângă banii pentru a ajuta echipa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îmi pare rău să văd că o echipă ca Dinamo, o emblemă a fotbalului românesc a ajuns într-o situație ca aceasta. Eu sunt sigur că cei care iubesc Dinamo cu adevărat nu vor lăsa ca echipa să se desființeze, așa cum se aude. Ar fi ceva negativ pentru fotbalul românesc. E incredibilă situația unde s-a ajuns, e jenantă pentru noi, pentru fotbal", a declarat Adi Mutu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Adi Mutu: "Am recomandat clubul mai multor persoane" 

Adi Mutu a fost și președinte la Dinamo în perioada 2016-2017, după care a trecut pe la FRF, iar apoi a decis să se apuce de antrenorat. Anul trecut, Mutu chiar a găsit un investitor în Arabia Saudită dispus să preia clubul de la Ionuț Negoiță. Tranzacția nu s-a realizat.

"Am recomandat multor persoane, dar nu poți să te uiți în buzunarul lor. Ei decid. Dacă au posibilitatea de a cumpăra Dinamo, înseamnă că au bani. Ei văd, probabil, nu numai ca pe un hobby ideea de a prelua Dinamo, ci ca o posibilitate de a face un business. În acel moment, ei iau decizia, nu mai am eu nicio influență asupra lor.

Adi Mutu: "Lumea e speriată să preia Dinamo"

Dinamo, e ciudat, nu știu ce se întâmplă exact. Am fost acolo, dar nu am reușit să îmi dau seama. Fiind o echipă așa de importantă, cu niște suporteri extraordinari, care se implica, probabil și multă lume e îngrijorată, să nu spun speriată, să preia Dinamo, pentru că lucrurile nu sunt foarte clare", a spus Adi Mutu, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și