Închide meniul

EXCLUSIV | Adrian Mutu s-a înţeles cu Neluţu Varga şi va fi noul antrenor al lui CFR Cluj! Edi Iordănescu pleacă după ce a câştigat titlul în Liga 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2021, 23:48

EXCLUSIV | Adrian Mutu s-a înţeles cu Neluţu Varga şi va fi noul antrenor al lui CFR Cluj! Edi Iordănescu pleacă după ce a câştigat titlul în Liga 1

SportPictures / Cristi Stavri/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu s-a înţeles cu Neluţu Varga şi va fi noul antrenor al lui CFR Cluj

Din informaţiile AS.ro, Adrian Mutu a bătut palma cu conducătorii noii campioane din Liga 1. Au mai fost discuţii şi în trecut, dar de această dată nu mai există cale de întoarcere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a înţeles cu Neluţu Varga şi va fi noul antrenor al lui CFR Cluj

Contractul lui Edi Iordănescu expiră peste 2 săptămâni. Nu va mai continua alături de feroviari, astfel că de la 1 iunie Adrian Mutu va sta pe banca lui CFR Cluj.

Până să câştige titlul, Edi Iordănescu îi anunţase pe jucători că va pleca. Conducătorii clubului au fost nevoiţi să găsească repede soluţii, iar prietenia dintre Neluţu Varga şi Adrian Mutu s-a dovedit a fi decisivă.

În cel mult o săptămână voi anunţa decizia mea”, spunea Adi Mutu, în legătură cu o posibilă rămânere la echipa U21, cu care nu mai are contract. Înţelegerea dintre două părţi s-a terminat după Euro 2021, atunci când tricolorii au fost eliminaţi din faza grupelor.

„Scopul meu este acela de a căştiga trofee, am dorinţa de a antrena o echipă de club. Nu neg acest lucru şi de aceea mi-am luat o pauză, ca să mă gândesc. Trec printr-un moment bun al carierei, sper să am oferte, să mă gândesc la ele pentru că vreau să iau o decizie bună.

Reclamă

Sper să găsesc un proiect care să mă stimuleze, dar şi oameni care să mă susţină. Eu sunt dornic nu neapărat de trofee, pentru că sunt antrenori foarte buni care câştigă trofee şi sunt antrenori excepţionali care schimbă imaginea cluburilor şi creează echipe şi jucători„, a transmis, recent, Mutu, la „Marius Tucă Show”.

Adrian Mutu şi-a primit diploma pentru licența PRO

Adrian Mutu s-a înţeles cu Neluţu Varga şi va fi noul antrenor al lui CFR Cluj de la începutul lunii iunie. Ultimul meci al lui Edi Iordănescu pe banca grupării din Gruia va fi chiar derby-ul cu FCSB, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

„Briliantul” a ocupat postul de selecţioner U21 la Campionatul European. Nu şi-a prelungit contractul mai ales că, la Jocurile Olimpice, tricolorii vor fi pregătiţi de Mirel Rădoi. În vârstă de 42 de ani, la fel ca Edi Iordănescu, Adi Mutu a pregătit doar două echipe de club în cariera sa de antrenor, începută în 2018: pe Voluntari şi pe Al Wahda U21.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu (42 de ani) și Mirel Rădoi (40 de ani) au susținut examenul pentru licența PRO în luna decembrie. Mutu și Rădoi nu și-au primit documentele după ce și-au aflat notele, dar au devenit în cele din urmă selecționeri cu acte în regulă.

Mirel Rădoi a obținut cea mai mare notă, 9,61, fiind urmat de Adrian Mutu, 9,60, după cum anunță. Cei doi au susținut examenul de licență la finlul anului trecut, alături de alți 16 viitori tehnicieni, printre care și o femeie.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și