Închide meniul

EXCLUSIV | Alexandru Creţu, răspuns pentru Gigi Becali! Care este condiţia internaţionalului român pentru a accepta să ajungă la FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 5 mai 2021, 5:20

Reclamă
EXCLUSIV | Alexandru Creţu, răspuns pentru Gigi Becali! Care este condiţia internaţionalului român pentru a accepta să ajungă la FCSB

profimediaimages.ro

Care este condiţia internaţionalului român pentru a accepta să ajungă la FCSB

Mijlocașul convocat de Mirel Rădoi în startul campaniei pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022 este dispus să evolueze din nou în Liga 1, însă cu o condiţie: ofertă primită să fie de nerefuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt la Maribor, urmează să reziliez zilele următoare. Să rămân, prioritar e să rămân afară, dar dacă va veni o oferta bună din Liga 1, de ce nu? Dar prioritatea mea numărul unu e să rămân afară!", a declarat Alexandru Creţu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Gigi Becali i-a pregătit deja o ofertă lui Alex Creţu

Gigi Becali a anunțat că este dispus să îi ofere lui Alexandru Crețu un salariu lunar de 15.000 de euro și o primă de instalare de 100.000 de euro. Își dorește să îl folosească pe postul de fundaș central și nu pe cel de mijlocaș defensiv.

Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, Creţu a bifat în actualul sezon 23 apariţii pentru Maribor, în toate competiţiile, reuşind să înscrie de două ori şi să ofere două pase decisive. În Liga 1, Creţu a evoluat pentru Poli Iaşi în perioada 2010-2016.

Reclamă

Alexandru Crețu a devenit liber de contract. Care sunt șansele ca internaționalul român să ajungă la FCSB

Alexandru Crețu (29 de ani) și-a reziliat contractul cu Maribor și își caută echipă. Patronul lui FCSB a pus ochii pe internaționalul român, dar încă nu a luat legătura cu impresarul jucătorului. Zvonko Milojkovici anunță că sunt șanse mici ca o astfel de mutare să se realizeze.

"Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declarațiile domnului Becali despre Crețu, dar nu știu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Crețu o reprezintă un nou contract în străinătate", a declarat Zvonko Milojkovici pentru GSP.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și